Hszi Csin-ping Bill Gatesről: „Az első amerikai barát, akivel idén találkoztam Pekingben”

2023. június 19. 20:57

Kína 50 millió dollárnyi tőkével szállt be abba a nonprofit szervezetbe, amit a Bill & Melinda Gates Alapítvány hozott létre.

2023. június 19. 20:57
null

Kína 50 millió dollárnyi tőkével támogatja azt a nonprofit szervezetet, amit a Bill & Melinda Gates Alapítvány hozott létre a fertőző betegségek elleni új gyógyszerek kifejlesztésére – számolt be a CNBC.

Kínában találkozott Bill Gates Hszi Csin-ping kínai elnökkel. Ugyanis a Bill & Melinda Gates Alapítvány bejelentette, hogy a következő öt évben 50 millió dollárt adományoz az alapítványa által létrehozott Global Health Drug Discovery Institute (GHDDI) nonprofit szervezetnek, Peking pedig szintén ennyi pénzt juttatt a szervezetnek.

Hszi Csin-ping kínai elnök egy nappal később arról beszélt: reméli, hogy az amerikai és a kínai nép között továbbra is baráti lesz a viszony, a találkozón pedig azt mondta,

Bill Gates az első amerikai barát, akivel idén Pekingben találkozott.

***

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brandon the great Negro
2023. június 20. 16:14
#covid
pipa89
2023. június 20. 07:57
Ühüm, a hír számomra értelmezhetetlen... A WHO Bill Gatessel együtt mehet a retyóba. Levizsgáztak. Működésükkel ugyanazt a világhatalmi erőteret képviselik, ami 2015-ben markánsan érzékelhetővé vált a világban, 2020 óta pedig egyenesen fojtogatja a globust. Ha ez Kínának baráti akkor Kína vak vagy a világhatalmi elit már összepaktált Kínával. Ez még az eddigieknél is szarabb hír 8 milliárd embernek. Ki lehet a kiválasztott 500 millió falanszter-lakos, aki túlélheti a földi armageddont, amit elmetegebbnél elmebetegebb látható és láthatatlan figurák készítenek számunkra?21
kizökkentidő
2023. június 20. 07:00
"Az első amerikai barát, akivel idén találkoztam Pekingben” A fene a gusztusodat!
konfucius
2023. június 20. 00:23
Na, te se vagy akkor a legélesebb kés a kínai fiókban. Billy bezony sátáni figura, neked meg nagyon nem kéne vele barátkozni, inkább kicsinálni, ha már valamit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!