Így hangolódott a magyar válogatott meccsére Orbán Viktor (FOTÓ)

2023. június 17. 17:59

Mint kiderült, a magyar miniszterelnök a helyszínen tartózkodik.

2023. június 17. 17:59
null

Szombaton 18 órától Podgoricában lép pályára a magyar labdarúgó-válogatott, ahol Montenegró ellen vívja második Eb-selejtezőjét. Mint az Jakov Milatovic, montenegrói kormányfő Twitter-oldaláról kiderült Orbán Viktor is a helyszínen tartózkodik, és úgy tűnik, hogy a mérkőzés előtt beiktatott egy beszélgetést is kollégájával.

„Tovább erősítjük kétoldalú kapcsolatainkat, a NATO-n belüli szövetséget, és a jövő évi EU-elnökség alatt Magyarország határozottan kiáll a bővítési folyamat felgyorsítása mellett.

hogy a tárgyalási folyamat vezető országaként az EU első és következő tagja legyen” – írta Milatovics a Twitteren.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Európának kizárólag a Balkánon van gazdasági növekedési tartaléka

Mint ismert, Orbán Viktor pénteken az albán-magyar csúcson vett részt, ahol megbeszélést folytatott Edi Rama albán kormányfővel. Emlékeztetett arra, hogy Albániának 13 évbe telt, mire megkezdhette a csatlakozási tárgyalásokat az EU-val.

„Európának kizárólag a Balkánon van gazdasági növekedési tartaléka, saját versenyképességének fenntartása érdekében is gyorsítani kell a térség integrációját” – szögezte le Orbán Viktor, megerősítve, hogy Magyarország, ahogy eddig is, határozottan támogatja Albánia csatlakozási folyamatát.

Nyitókép: Jakov Milatovic Twitter-oldala

***

 

 

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anegy_
2023. június 17. 19:02
Még szép, hogy nem hagyja ki, ha már arra jár! Az első félidőn túl, én már totál fáradtra izgultam magam. Hajrá magyarok!
Nehidd El
2023. június 17. 18:57
Miért nem nyígtok, Soros-droidok, úgy hiányzik (innen is). Miért nem biciklivel ment, kitől kapta a jegyét, miért étteremben eszik, miért szotyolázik, milyen sálja van stb.
llnnhegyi
2023. június 17. 18:21
OK! dr miniszterelnök! Csak arra kérem,hogy ne menjen be a csapat öltözőjébe! Csak azután/akkor, ha a VB döntőt lejátszottuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!