Elszólta magát Meloni tanácsadója: népszerűtlenséggel bünteti az EU azokat a képviselőket, akik Orbánnal szövetkeznek

2023. június 01. 09:19

„Ha Meloni európai vezető politikus kíván lenni, akkor az olasz kormánynak meg kell szabadulnia kényelmetlen szövetségeseitől, például Orbán Viktor, magyar kormányfőtől” – fogalmaz Luciano Violante.

2023. június 01. 09:19
null

Az Il Giornale online cikkben közölte interjúját Luciano Violantével, aki az olasz kormányfő, Giorgia Meloni tanácsadója. Violante a legmagasabb olasz intézményeket képviselte, és az olasz alkotmányos rendszer kiváló ismerője.

A Leonardo Alapítvány elnöke, a védelmi szektor olasz ékköve, állítólag Giorgia Meloni miniszterelnök értékes tanácsadója – írja az Il Giornale. Violante szerint, ha Meloni európai vezető politikus kíván lenni, akkor

az olasz kormánynak meg kell szabadulnia kényelmetlen szövetségeseitől, például Orbán Viktor, magyar kormányfőtől”

– olvasható az olasz lapban.

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vicomt
2023. június 02. 18:03
Violante, te nagyon hülye. Közeleg a vég. Én inkább Orbánnal szövetkeznék. Mert a "nyugat", mint olyan, nemsokára összeomlik, mint a nagyon régi római birodalom.
Igazszó
2023. június 02. 06:31
A talján ribanc megmutatta az olasz módit, salvini után ő is alaposan átbaszott mindenkit, 1 garasért az anyját is eladná. A vétotlan köpcös geci ismét jó szövetségest választott: weber, vanderleyen,salvini,meloni, fico, vusics... Egyik nagyobb bukás, mint a másik.
Agricola
2023. június 01. 16:25
Arany János versében Izabella királynő is nagyon tanácstalan volt. Izabella királyné Budában Azt se tudja, hova lesz buvában: Két ellenség két felől szorítja, Szívét a gond száz felől borítja. Összegyüjti budai tanácsot: "Jó emberek, adjatok tanácsot: Boldogasszony temploma keresztjén Török zászló lengjen, vagy keresztyén?"
Proxima Centauri
2023. június 01. 12:20
Obelix Asterix mellett áll Caesar ellen... És győznek... A rajzfilmben
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!