Kijevben kiverte a biztosítékot, hogy hatástalanok a szankciók

2023. június 22. 13:51

Sőt, a Kyiv Independent arról számolt be, hogy Oroszország egyre több rakétát fog gyártani.

2023. június 22. 13:51
null

Sokak szerint nem várt fordulat, hogy Oroszország több mint egy évvel a teljes körű háború után is képes új csúcstechnológiájú rakétákat gyártani – írta meg a Kyiv Independent.

A lap tájékoztatott róla, hogy az Európai Unió és az Egyesült Államok által már a háború kezdetén bevezetett szankcióknak az egyik legfontosabb célja éppen az volt, hogy Oroszországot megfosszák az új rakéták gyártásához szükséges alkatrészektől. Az ukrán szerint ezzel szemben a valóságban orosz nagy hatótávolságú rakéták gyártásának folyamatos növekedésével lehet számolni.

***

***

A nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/EPA/KCNA

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2023. július 08. 14:50
Mára az EU vezetőin kívül mindenki tudja látja a szankciók csak önkiherélést eredményeznek, de a főnök - az USA - ezt változatlanul megköveteli. Az ukránok az utolsó csepp vérig az EU az utolsó Euróig szolgálják a globalizmus érdekeit Ukrajnában.
Káder János
2023. június 22. 22:04
ATOMOT A mocskos hohol gecikre !!!!!!!!
Kormánypárti2
2023. június 22. 19:09
Az európai, meg nyugati balfasz ők kifelejtették a képből, hogy manapság az aliról, alibabáról még atomrakétához is bármit meg lehet venni. :))
roughneck
2023. június 22. 18:51
Jo lenne most mar olyan szankcikat bevezetni, ami nem kerul a mi penzunkbe. Pl. meg kellene tiltani az oroszoknak, hogy uazt. a levegot szivjak, mint az EU-s polgarok... :-))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!