Egy férfi 15 főtt tojást dugott fel a végbélnyílásába: azonnal kórházba került

2023. június 26. 10:59

A beteget végül sikeresen megoperálták.

2023. június 26. 10:59
null

A The Dutch Journal of Medicine című orvosi szaklap közölte, hogy egy 29 éves páciens éjfél körül érkezett a sürgősségi osztályra szörnyű gyomorfájdalom miatt. A vizsgálat közben a férfi bevallotta, néhány órával korábban GHB-t fogyasztott, és ennek hatása alatt partnerével 15 megpucolt, főtt tojást helyezett fel a végbelébe – számolt be a hírről az IFLScience.

A GHB egy olyan gyógyszer, amely narkolepszia kezelésére használható, de leginkább arról híres, hogy randidrogként használják.

A beteget végül megoperálták.

„A tojásokat végül sikerült többé-kevésbé egészben eltávolítani, a hasüreget pedig alaposan átöblítettük” – közölték az orvosok.

A műtét után a beteget rövid ideig az intenzív osztályon figyelték, majd néhány nap múlva klinikailag jó állapotban elhagyhatta a kórházat.

***

Nyitókép illusztráció. Fotó: Sandy Huffaker / AFP

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2023. július 08. 09:36
Nem véletlenül csomagolják a tojásokat hatosával vagy tizesével: a gyártók, termelők is tudják hogy a 14. után kezdődnek a problémák.
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2023. július 08. 02:43
a józsiéknál mán húsvít van?
Ne szájalj
2023. június 26. 16:54
Uj Guiness rekord a "seggbe tojas tolas" kategoriaban. Szerencsejere strucc tojas nem volt keznel.
Ariete 64
2023. június 26. 16:40
De miért vitték kórházba?? Miért nem hagyták megdögleni? A tojásokért kár, inkább kavicsot dugott volna frl.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!