Ukrajna érzékeny veszteséget szenvedett, miközben a világ Prigozsinék puccsára figyelt (VIDEÓ)

2023. június 25. 07:44

A francia Caesar típusú, 155 milliméteres tüzérségi löveggel orosz Lancet-drónok végeztek.

2023. június 25. 07:44
null

A Portfolio által közölt Twitter-videóból úgy tűnik, elveszett az az ukrán haderő egyik legmodernebb és legütőképesebb tüzérségi fegyvere, miközben a világ a Prigozsin-féle lázadásra figyelt. A francia Caesar típusú, 155 milliméteres tüzérségi löveggel orosz Lancet-drónok végeztek.

Az önjáró tarack közúton haladt, amikor az orosz drónok célba vették, a vezető próbált kitérni a támadás elől, de túlságosan megrántotta a kormányt és beborult az útmenti bozótosba. Ezután egy másik Lancet drón végzett a tarackkal. Ez a harmadik ismert ilyen típusú veszteség a háború kezdete óta.

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 202 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2023. június 26. 07:01
Nálunk volt "éhségmenet"(az esténkénti welnessig,a Nyakó,a Majlat I,meg az euroszamlas lebukott eln.helyettes)-odaát meg "bosszúmenet". Nekünk meg csak wittwort és metrikus menet jutott.
bunko_jobbos
2023. június 25. 22:12
"Ukrajna érzékeny veszteséget szenvedett" Egy kibaszott ágyú miatt ilyen címet kell adni a cikknek???? Beszarok ezen az újságírásnak nevezett valamin. AZ érzékeny veszteség fogalmát nem ismerik? Mondjuk megsemmisül a hadsereg fele, Na az érzékeny. De ez mi ?????????
falcatus
2023. június 25. 20:45
én is
Coupdetat
2023. június 25. 15:55
35 mp-nél elég fura mozgást végez a jármű .. nagyon felgyorsul ... aztán a kezdőkép ... akkor a kerekein áll vmi út végén ... nekem fura. És 1 ilyen löveget nappal átvezényelnek vhova? ... talán az útvonalát is megírták a Fb-on? -------------------------------------------------------------------------- "Tartozási rekordot állítottak be a közintézmények, csak az áruszállítóknak 75 milliárd forinttal lógnak" Családbarát ... Előremegy nem hátra
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!