Hazaengedik Netanjahut a kórházból, de életmentő készüléket kell viselnie

2023. július 23. 08:40

„Azonnal szívritmusszabályozót kell kapnom” – számolt be róla az izraeli kormányfő.

2023. július 23. 08:40
NETANJAHU, Benjámin

A nemrég kórházba került Benjamin Netanjahu videóüzenetben jelentkezett, és arról beszélt: szívritmusszabályozóra van szüksége. „Egy hete kaptam egy szívritmusfigyelő eszközt. Az eszköz ma este jelezte, hogy azonnal szívritmusszabályozót kell kapnom”számolt be a kormányfő, hozzátéve hogy már vasárnap délután kiengedhetik a kórházból orvosai ígéretei szerint.

A szívritmusszabályozó (pacemaker) szükségességét egy szívritmusfigyelő eszköz jelezte, amit múlt hétvégén adtak Netanjahunak, miután nem ivott eleget, amikor a Kineret-tónál nyaralt.

Netanjahu azt ígéri, hogy be fog érni a Kneszetbe, ahol épp vasárnap kezdődik, és hétfőn folytatódik a szavazás a „bírósági reformról”: a jobboldali koalíció korlátozná a Legfelsőbb Bíróság hatáskörét. A koalíciós pártok azt mondják, hogy csak a bíróságok túlhatalmát nyesik vissza, az ellenzék szerint a módosítás, mely lényegében megszünteti a kormányzati döntések elleni bírósági jogorvoslat lehetőségét, a jogállamiság elleni támadás.

Nyitókép: MTI/EPA/Abir Szultan

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ancilla
2023. július 23. 17:15
Működik a Pfizer.
anegy_
2023. július 23. 11:15
Jó kezekben van, kellően vigyáznak rá. Mielőbbi teljes felépülést, erőt és türelmet a hazai libbantak elviselésére, kordában tartására.
fintaj-2
2023. július 23. 10:28
Ádónáj Elóhim óvja egészségét!
snfbvksan
2023. július 23. 10:09
Nem kedvelem a mocskos hazudozót, de az ellenzéke bizonyította, hogy van nála rosszabb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!