Először vetették be az ukránok az amerikai kazettás bombákat (VIDEÓ)

2023. július 21. 10:45

Mutatjuk a hőkamerás felvételt.

2023. július 21. 10:45

Amerikai 155 mm-es kazettás bombákat vetettek be az ukránok a fronton – szúrta ki a Portfolio egy Twitterre felkerült videó alapján. Csütörtökön írtunk róla, hogy az oroszok is kazettás bombákkal operáltak a csatamezőn.

A portál szerint a most publikált felvételek Donyeck városához közel fekvő Krasznogorovka környékén készültek csütörtök délután. A videón az látszik, hogy az orosz csapatok egy liget mellett igyekeznek fedezékbe vonulni, ezt követően csapódik be egy kazettás lövedék a pozíciójukon.

Nyitókép: Sameer Al-DOUMY / AFP

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. augusztus 09. 20:45
Zelenszkij egy számára fontos dolgot nem tud. A Nyugat tisztában van azzal, hogy ö "nem a mi kutyánk kölyke". Ö a Nyugat hasznos idiótája az Oroszország elleni permanens háborúban, ami általában hideg, de van amikor meleg. A Nyugatnak csak az jár az eszébe, hogy Oroszország nyakán tartsa a kést, és ehhez most Ukrajna, Zelenszkij jó szolgálatokat tesz. Ha a háborúnak vége lesz, Zelenszkijra nem lesz szükségük. Dehogy akarják ök, hogy ez a hazája szabadságáért valóban orszlánként küzdö harcos, majd a Nyugat ellen is teljes bevetéssel küzdjön hazája szabadságáért. Oroszország meggyengítése mellett a Nyugat másik célja, hogy Ukrajnát bekebelezze. Jól tudják, hogy ehhez Zelenszkij nem lenne egy ideális partner, ö mint háborus hös, nem az a személy, aki egy békés ujjáépítéshez kell. Churchillt is elküldték az angolok a gyöztes háború után. A háború és a béke más tipusú vezetöket kíván. Ha gyözne Ukrajna, Zelenszkijnek akkor sem lenne nagy jövöje. Ha veszít, akkor pedig bünbak lesz belöle.
KBA98
2023. július 21. 16:35
Essen bele a ménkű Zelenszkijbe!
faramuci
2023. július 21. 16:04
Az oroszok már így is kóstolgatják Odesszát,ha begorombulnak majd megoldják hogy uki-usa utolsó tengeri kikötőjét is elvegyék.
Akitlosz
2023. július 21. 15:18
Ha kifogynak a legális fegyverekből, akkor jönnek az illegálisak? Ha kifogynak a kazettás bombákból is, akkor jön az ideggáz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!