Bidenék betiltanák a mennyezeti ventillátorokat az USA-ban! Elmondjuk, hogy szerintünk miért

2023. augusztus 28. 19:02

Bevallom, ez még soha nem jutott eszembe, de ez az egyetlen logikus magyarázat arra, hogy miért haragszik rájuk ennyire az éppen regnáló WOKE adminisztráció.

2023. augusztus 28. 19:02
BIDEN, Joe
Dezse Balázs
Dezse Balázs
Pesti Srácok

„Emlékszünk arra, hogy nem is olyan régen Joe Biden és társai elhatározták, hogy a környezetvédelem jegyében betiltják az ikonikus New York-i pizzák elengedhetetlen kellékét, a széntüzelésű kemencéket, mert azok a hagyományos, olasz családi vállalkozásokat, ezáltal pedig az összetartó amerikai közösségeket és hagyományokat képviselik? Most egy újabb fontos intézkedés készül, ami garantálja, hogy az emberiség meg fog menekülni a végső pusztulástól, ez pedig nem más, mint a mennyezeti ventillátorok végleges betiltása. Most biztosan mindenki furcsán néz, hiszen felfoghatatlan, hogy mi baj lehet ezekkel a háztartási eszközökkel valójában. Ha tovább olvas, megtudhatja, hogy ezzel bizony ismét a kisvállalkozások kerültek a WOKE adminisztráció célkeresztjébe.

A mennyezeti ventilátorok most a legújabb célpontok a Biden-adminisztráció zöld programjában, ami első hallásra furcsának tűnhet, de nagyon is logikus, hiszen ezek az eszközök a fehér férfiakat, a családi vállalkozásokat képviselik. Bevallom, ez még soha nem jutott eszembe, de ez az egyetlen logikus magyarázat arra, hogy miért haragszik rájuk ennyire az éppen regnáló WOKE adminisztráció.

Az amerikai Energiaügyi Minisztérium olyan szabályt javasol most, amely előírná, hogy a mennyezeti ventilátorokat azonnali hatállyal le kellene szerelni, vagy energiahatékonyabbá kellene tenni, a döntést pedig azzal indokolják, hogy ez energiafogyasztás tekintetében hatékonyabbá tenné a háztartásokat.”

Nyitókép: MTI/EPA/Jim Lo Scalzo

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hangillat
2023. augusztus 29. 11:48
When the shit hits the fan. when the shit hits the fan no more.
Obsitos Technikus
2023. augusztus 29. 09:45
Nekem teljesen vóók ventillátorom van, a lidliben vettem. Fekete.
Obsitos Technikus
2023. augusztus 29. 09:42
Tőlem ott rohadhattok meg, ahol vagytok..
La Piovra
2023. augusztus 28. 23:40
Biden, nem is egy demens hülye, csak a ventillátorok által okozott szemszárazság káros hatásainak elkerülése végett, könnyeket csal az amcsik szemébe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!