Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Íme, Kennedy leleplező szavai (VIDEÓ)

2023. augusztus 30. 13:19

A CIA a világ szinte összes országában pénzel újságírókat, és ezáltal beleavatkozik az országok belügyeibe.

2023. augusztus 30. 13:19

A Mandiner is beszámolt arról, hogy ifjabb Robert F. Kennedy, az amerikai Demokrata Párt egyik lehetséges elnökjelöltje arról beszél, hogy a CIA a világ szinte összes országában pénzel újságírókat, és ezáltal beleavatkozik az országok belügyeibe.

Ezt is ajánljuk a témában

Az interjú ezen részét a Magyar Nemzet fordította le, alább látható a videó:

Nyitókép: Alessandro Bremec / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
figyelő4322
2023. augusztus 30. 18:39
survivor 2023. augusztus 30. 14:01 "Ma már a kapitalisták akarnak kommunisták lenni." Tényleg igaz! Az ún. "kommunizmus összeomlása" után minden bolsevik főmufti kapitalista akart lenni a vasfüggöny mögött. Jónéhányuknak sikerült is. Most pedig a tendencia visszafelé fordult. A gazdag kapitalisták akarnak kommunizmust csinálni. Persze nem saját maguknak, hanem csak másoknak. És ezt hívják ők haladásnak/ progressziónak...
Tara Verde
2023. augusztus 30. 18:39
Trump azért tudott anno outsider-ként nyerni, mert az amerikai választók megunták, hogy lényegében csak a Bushok és Clintonok között lehet választani. Ami csak 1 fokkal jobb, mint Észak-Korea. Erre előhúzták a Kennedy-klánt. Beszarás.
DrPepper
2023. augusztus 30. 17:00
Kennedy az egyik legjobb arc az elnökjelöltek közül. Sokatmondó, hogy mindezt demokrataként mondja!
Kamcsatka5
2023. augusztus 30. 15:51
Az Orvelt is a Fuggerék szarfaszú szarosgyurijai pénzelték! Tud valaki olyan területet mondani ahol nem a Fugger féle szarosgyuri, szarorossanyi belgák a pénztárosok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!