„Mi emberek vagyunk, de ezek a fickók egészen biztosan nem azok” – viccelődött egy orosz katona figurájával a transznemű szóvivő

2023. augusztus 10. 14:52

Sarah Ashton-Cirillo később szabadkozni próbált e kijelentése miatt.

2023. augusztus 10. 14:52

Komoly felháborodást váltott ki a közösségi oldalakon Sarah Ashton-Cirillo, az ukrán védelmi erők egyik új, amerikai származású szóvivőjének bejegyzése, amely szerint az orosz katonák lényegesen különböznek az ukránoktól, mivel

 „nem is emberek”.

A transznemű Ashton-Cirillo azt a kérdést tette fel követőinek egyik videójában, hogy „tudjátok, mi a különbség köztük és köztünk? Nos, azon kívül, hogy mi Ukrajnáért, ezért a zászlóért harcolunk, a szabadságért és az ukrán emberekért, az oroszok a zsarnokságért és a diktatúráért teszik mindezt. Ez egészen egyszerű”.

Majd kijelentette: 

„mi emberek vagyunk, de ezek a fickók egészen biztosan nem azok”

A felháborodást kiváltó videót alább tekinthetik meg:

Később megpróbálta kimagyarázni korábbi mondatait, és a közösségi oldalára feltöltött újabb videójában már arról beszélt, hogy viccnek szánta szavait. Azt nyilatkozta, hogy állítólag csak egy orosz katona kartonfigurájára gondolt.

A szóvivő meg is kérdezte ezután a figurát, hogy szeretne-e reagálni az elhangzottakra, majd ő maga válaszolt, hogy 

nem, mert ő csak papírból van. 

Sarah Ashton-Cirillo leszögezte, hogy a „vicce” ellenére nem ruszofób, végül egy legyintéssel a földre lökte a kartonfigurát.

A szabadkozó felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Natila
2023. augusztus 10. 21:48
Ukrajna nagyon meg akar felelni mindenkinek, de azért egy amerikai transgender az ukrán védelmi erők szóvivője ezt szerintem túltolták.
tetx
2023. augusztus 10. 21:24
Én férfi vagyok, a feleségem pedig nő. Nos ezek meg azok amiket meg te nem mondhatsz el magadról.
pompom-2
2023. augusztus 10. 20:10
Jaj szivi te meg olyan szíííp vagy!
alenka
2023. augusztus 10. 19:40
Mióta ember egy buzi,vagy transz valami?.. elfajzott korcs.....irigységében gyalázza a férfias férfiakat...ezekben a patkány senkikben milyen világ él?....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!