Drónokkal támadták meg Moszkvát és Szevasztopolt az ukránok

2023. augusztus 10. 08:54

Az orosz légvédelem megsemmisítette őket, de a vnukovói és a domogyedovói repülőtér forgalmát ideiglenesen korlátozták.

2023. augusztus 10. 08:54

Szergej Szobjanyin polgármester közölte a Telegramon, hogy közép-európai idő szerint hajnali három óra körül két, az orosz főváros felé tartó drónt lőttek le Kaluga megyében, illetve a Moszkvát övező Központi körgyűrű autóútnál. Az orosz védelmi tárca tájékoztatása szerint a támadási kísérlet sérülést vagy kárt nem okozott. A dróntámadás miatt a miatt a vnukovói és a domogyedovói repülőtér forgalmát ideiglenesen korlátozták.

A tárca arról is hírt adott, hogy a 2014-ben elcsatolt Krímben, Szevasztopol közelében 

az orosz erők két ukrán drónt lelőttek, további kilenc pedig a rádióelektronikai harc eszközeinek hatása miatt zuhant a Fekete-tengerbe. 

Sebesülés itt sem történt és kár sem keletkezett.

Az orosz ellenőrzés alatt álló Donyeckre a helyi hatóságok szerint csütörtök hajnalban kilenc, 155 milliméteres kazettás lőszert lőtt ki az ukrán tüzérség.

(MTI)

Nyitókép: Képernyőfotó/YouTube 

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich99
2023. szeptember 13. 11:20
Az ukrán nácikat az fenyegeti, hogy a nyugati barátaik kilépnek mögülük. Ezért bedobnak mindent, elmennek Moszkváig is, hogy bizonyítsák a támogatóinknak, hogy bizony ők győzelemre állnak...
Kovács Ubul
2023. augusztus 10. 11:37
Ahhoz képest, hogy mindent elhárítottak, elég faxán lángol Domodegyebedovó. A donyecki szánalmas hazugságaitokkal meg leállhatnátok, mert már ti sem hiszitek el :)))
connorj
2023. augusztus 10. 10:45
Ez miiiiiiii: https://m.youtube.com/watch?v=5EXMn9DVOYQ
FreeEurope
2023. augusztus 10. 10:12
Szinte biztos voltam benne, hogy itt ünnepelnek a 'mi nem magyarok vagyunk ám(!)'-ék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!