Veszedelmes ragadozó támadt a lajhárra, hihetetlen véget ért a brutális csata (VIDEÓ)

2023. augusztus 13. 15:34

Összecsapást rögzített a kameracsapda az Amazonas-medencében.

2023. augusztus 13. 15:34
null

A lajhárokat mindenki a lassúság és a lustaság megtestesüléseként ismeri. Az ocelotokat pedig mint az összes macskafélét, mindenki a gyorsasággal azonosítja. S így néz ki, ha a kettő összecsap az Amazonas-medence ecuadori részén:

A csatából láthatólag a lajhár került ki győztesen, ugyanis megfutamította a rá támadó ragadozót. A későbbi sorsáról nem lehet mit tudni, de az biztató, hogy a helyszínre látogató tudósok nem találtak lajhár maradványokat a környéken.

Nyitókép: Képernyőkép

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hyazinth
2023. augusztus 19. 21:33
Dugonics András 1820-ban Szegeden kiadott Magyar példa beszédek és jeles mondások című gyűjteményében így ír a lajhárról: "Ez az állat csudállatos teremtésse az Úr Istennek. Test-te’ álladalma ez: nem nagyobb a’ majomnál. Feje olyan, mint az embereké. Orcája szőrös. Füle hejett gyapja ottan bokrosabb. Szemei bé nőve homájosok. Szájja nem dundorodik ki, mint a’ kutyának hanem, mint az embereké, lapos. Lapos annak orra is, mint a’ majmoké. Farka igen kurta. Első két lábai a’ két hátulsónál hoszszabbak. Mind egygyik lábán (melyben ő különc) három újjai, három körméi vannak. Körmei nagyok, hoszszak, horgasok, erősök. Fogai aprók és kicsinek.
tapir32
2023. augusztus 13. 23:13
A lajhárok megfontoltsága győzelemre segíti őket! Lajhárok előre! Tapiros videó nincs?
macskusz-4
2023. augusztus 13. 21:13
Egyetemi Lajhár volt. Intellektuális taktikát választott.
masikhozzaszolo
2023. augusztus 13. 19:34
Szeretném látni minden Serengeti parki oroszlán gazellavacsoráját. 4D-ben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!