„A gyermekvállalás menti meg világot” – újabb fotó látott napvilágot a Novák–Musk-találkozóról

2023. szeptember 26. 12:00

A magyar államfő elárulta, az ukrajnai háborúról is hosszan beszélgettek.

2023. szeptember 26. 12:00

Novák Katalin államfő kedden egy fotót osztott meg közösségi oldalán, melyen az látható, hogy miközben Elon Muskkal tárgyalt, jelen volt az irodában a Tesla-vezér kisfia is.

„A gyermekvállalás menti meg világot” 

– írta kísérőszövegként a képhez a köztársasági elnök.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Novák Katalin az Egyesült Államokban, Austinban találkozott a világ egyik legmeghatározóbb üzletemberével, Elon Muskkal. Az államfő egy másik bejegyzéséből kiderült, hogy az X-vezérrel többek között arról beszélgettek, „mit tehetünk közösen azért, hogy a fiatalok bátrabban merjenek igent mondani a gyermekekre”.

Majd azzal folytatta, hogy felhívta a figyelmet arra, hogy „a gyermektelenség korunk legaggasztóbb jelensége. 

Elon Musk személyében egy új szövetségesünk lett a családok szabadságharcában, aki ismeri és elismeri Magyarország családközpontú programját.”

Novák hozzátette, hogy az ukrajnai háborúról is hosszan beszélgettek. Egyetértettek abban, hogy mielőbbi tűzszünetre és tartós békére van szükség. 

A köztársasági elnök azt is kiemelte, „annak külön örülök, hogy a kárpátaljai magyarság problémáit is megértette beszélgetésünknek köszönhetően”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Novák Katalin Facebook-oldala

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. szeptember 26. 17:03
"Bell & Sebastian 2023. szeptember 26. 15:40 Szerintem egészségtelen, hogy az óriásvállalatok politikai érdekérvényesítő képessége megelőzi a legtöbb országét." Szerintem egészségtelen, hogy olyan emberek vezetik az országokat, akik képtelenek felelősen gazdálkodni.
Akitlosz
2023. szeptember 26. 17:02
„mit tehetünk közösen azért, hogy a fiatalok bátrabban merjenek igent mondani a gyermekekre”. Na vajon mit? Nem tudja mi, csak tárgyal erről, tudás, felhatalmazás és hatalom?
Bell & Sebastian
2023. szeptember 26. 15:40
Szerintem egészségtelen, hogy az óriásvállalatok politikai érdekérvényesítő képessége megelőzi a legtöbb országét. Akkor sem jó, ha okosabb egy hatodikosnál a vezér, hát még ha nem.
Uztu
2023. szeptember 26. 15:33
Musk kölkének a neve: XÆ A-12 Ez beszél családról
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!