Egy magyar autós parkolásán háborog Olaszország (FOTÓ)

2023. szeptember 21. 11:07

Nem mindennapi helyen hagyta a magyar rendszámú Mercedest a sofőr.

2023. szeptember 21. 11:07
null

Nagy felháborodást váltott ki Olaszországban egy magyar rendszámú Mercedes szokatlan parkolása. A kocsit a Velencétől nem messze lévő, szintén festői Chioggia városában sétáló részén hagyták még múlt hónapban. 

A jelentések szerint a helyiek körében nagy felháborodást váltott ki az eset és több szégyenoldalra is feltették az autóst. Lucio Tiozzo Fasiolo helyi politikus a közösségi oldalán osztotta meg, ahogy a sofőr a Vena partján hagyta az autóját a Vigó-híd előtt. 

A helyi képviselő szerint nem először fordul elő hasonló a tengerparti városban, ugyanis sokszor a GPS a turistákat olyan helyekre viszi, ahova nem mehetnének be. Az is igaz, hogy a képen szereplő területig több behajtani tilos táblán át keresztül kellett hajtani.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2023. szeptember 23. 10:17
"letsgobrandon-2 2023. szeptember 21. 12:00 mikor a digók ezerszámra lövik le nálunk a védett madarakat, az milyen ?" A digók hozzák nyilvánosságra, ki volt, mi meg a rapsicaikat doxxoljuk.
KBA98
2023. szeptember 21. 17:12
Lehet, hogy igazuk van, de kívánom nekik, hogy ez legyen a legnagyobb problémájuk!
P.Béla
2023. szeptember 21. 17:09
"Az is igaz, hogy a képen szereplő területig több behajtani tilos táblán át keresztül kellett hajtani." Otthon érzi magát Olaszországban, itthon is így közlekedik.
P.Béla
2023. szeptember 21. 17:06
Royce2.0 "A múltkor felhívott egy hölgyike rejtett számról(!), hogy érdeklődjön, ugyan miért nem vagyok már Mandiner-előfizető. Megmondtam neki. " Én közöltem velük kérdés nélkül e-mailben. Nem válaszoltak, pedig korábbi véleményemre még méltóztattak válaszolni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!