Homokzsák kiegészítő páncélzatként? Az oroszok kipróbálták – nem volt jó ötlet (VIDEÓ)

2023. szeptember 14. 13:49

Az ukránok megsemmisítették az orosz T-90M-et.

2023. szeptember 14. 13:49

Az X-re került fel egy felvétel, amelyet ukrán drónpilóták készítettek arról, ahogy elpusztítanak egyet Oroszország legmodernebb harckocsijai közül. A Portfolio megjegyzi, a páncélost még a kiegészítő „páncélzat” sem tudta megvédeni.

A lap szerint a felvétel valószínűleg Herszonban készült. Az áldozatul esett orosz T-90M harckocsira a katonák homokzsákokból kiegészítő „páncélzatot” szereltek. De ez sem segített rajta:

Nyitóképünk illusztráció. Forrás: Twitter

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Halder_1899
2023. szeptember 28. 22:52
Bármi amit tankra tesznek és nem gátolja annak menetét + torony mozgását, stb az jó. Homokzsák is jó. Most nem segített, ilyen fegyverből leadott találatra nem volt jó. Világháborúban tartalék lánctalpak ott voltak e célból a német tankokon, jó ötlet volt. Homokzsák más fegyverből leadott találat esetén lehet jól jött volna a páncélzat mellé még. + a lelki tényező, hogy a legénység higgyen benne, még ha ezen lehet lesznek akik nevetnek, de szintén fontos.
nemecsek-3
2023. szeptember 14. 20:59
Hát az ukránok megint győztek, győznek, az oroszok meg megnyerik a háborút ahol az ukránok győztek
Sztrovacsek
2023. szeptember 14. 15:18
Ezek szerint olyan gyenge a páncélzat hogy géppisztollyal is át lehet lőni? Mert annak a hatását még gyengíti a homokzsák, de más ellen szart sem ér.
need-info
2023. szeptember 14. 15:16
Megint megnyerték a háborút az ukránok? Ejj, a pofájukat... Most, hogy kilőtték az utolsó tankot is, már nem is maradt az oroszoknak más választásuk, minthogy visszavonuljanak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!