Hoppá: Zelenszkij váratlanul felbukkant Lengyelországban

2023. szeptember 23. 18:57

Meglepően kedves szavakkal üzent a lengyeleknek.

2023. szeptember 23. 18:57

Volodimir Zelenszkij útban hazafelé megállt a lengyelországi Lublinban, ahol lengyel önkénteseket részesített ukrán állami kitüntetésben. 

Az ukrán elnök X-bejegyzésben számolt be Lengyelországi látogatásáról, és a végén köszönetet mondott a lengyeleknek a háborús támogatásért. 

Köszönöm Lengyelország felbecsülhetetlen támogatását és szolidaritását, amely segít megvédeni egész Európa szabadságát!”

írta.

Mind a lengyelországi kitérő, mind a szívélyes üzenet meglepő lehet azok után, hogy a két ország kapcsolata jelentősen megromlott, miután Lengyelország bejelentette, nem küld több fegyvert Ukrajnának. A lengyel intézkedés már egy válaszreakció volt arra, hogy Ukrajna perrel fenyegette Varsót az ukrán gabonatilalommal kapcsolatban. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: X/Képernyőkép

 

Összesen 237 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blondibarbi
2023. szeptember 24. 17:06
Legalább a lengyelek is látják, hogy MIVEL van dolguk... Ez a patkány mások pénzén irtja az ukránokat (...szándékosan nem írtam, hogy a fajtáját, mert nem azok pusztulnak a háborújában, amit egyébként 1 hét alatt elveszített).
blondibarbi
2023. szeptember 24. 17:02
Igazi patkány ! Azokat meg irtani szokás olyan helyeken, ahol valamit is adnak magukra...
KBA98
2023. szeptember 24. 10:32
Ki hívta? Bár úgy tudom, hogy ő hívás nélkül szokott betoppanni mindenhová! Ha a lengyelek most kiegyeznek vele, akkor a magyar-lengyel barátság végleg elveszett!
5m007h 0p3ra70r
2023. szeptember 24. 10:30
A kép jobb oldalán a kopasz faszi meg bealudt. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!