Szükségállapot New Yorkban – autókat mosott el az özönvíz

2023. szeptember 29. 17:49

A videókon látható, ahogy az autók derékig érő vízben gázolnak.

2023. szeptember 29. 17:49

Vad árvízjelenetek játszódtak le péntek reggel New Yorkban, amikor egy heves esőzés söpört végig a városon és a reggeli csúcsforgalomban folyókká változtatta a helyi utakat – olvasható a New York Post hasábjain. Kathy Hochul kormányzó azonnal szükségállapotot hirdetett New Yorkban az özönvíz miatt.

A videókon látható, amint Brooklyn Sunset Park városrészében az autók térdig érő vízben gázolnak, és az út közepén örvénylik a víz.

Egy buszon készült mobiltelefonos felvételen az látható, amint az árvíz betör a járműbe, amely tele van utasokkal, köztük gyerekekkel, akik a lábukat a padlóról felemelve próbálnak szárazon maradni.
A Brooklyn-Queens gyorsforgalmi út, a Belt Parkway és a Prospect Park gyorsforgalmi út mind folyókká váltak, amelyeken az elárasztott autók megrekedtek a forgalomban.

Itt nézhetik meg az özönvízről készült felvételeket:

 

Nyitókép: X

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kybon
2023. október 03. 08:23
Óh semmi probléma! Annyi migri van már Nyujókban, hogy felmosóronggyal feltörölgetik...
Házam Hazája
2023. szeptember 29. 21:10
Végre valami jó hír a segítő szolgálatoknak.
Obsitos Technikus
2023. szeptember 29. 20:15
Majd szóljatok, ha jönnek a sáskák...
Box Hill
2023. szeptember 29. 19:11
Ezek még a csapadékvizet se tudják elvezetni, de a világ csendőrei akarnak lenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!