Volt amerikai külügyminiszter: Putyin modern Raszputyinokkal veszi körbe magát, mindenkitől fél

2023. szeptember 11. 14:41

Rice azt gondolja, hogy bármi is lesz a jövő év választások kimenetele, az USA támogatni fogja Ukrajnát.

2023. szeptember 11. 14:41

Condoleezza Rice, volt amerikai külügyminiszter a The Timesnak adott interjút. Kifejti, a republikánusoknak csak egy kis része nem támogatná Ukrajnát, „egy kicsi, hangos kisebbség”. „Az amerikai emberek egyszerre két egymásnak ellentmondó elképzelést hordoznak a fejükben” – mondja Rice. 

Az egyik: »Nem tudja ezt valaki más csinálni?« A másik: »Ó, várjunk csak, egy kis országot elpusztít egy nagyobb ország, ez nem történhet meg«.”

Rice kifejti az interjú során, Putyin orosz nacionalista és imperialista, akit egyre inkább „modern Raszputyinok vesznek körül”. Valószínűleg 2021 közepére már elhatározta, hogy megszállja az országot.

Putyin szerinte „egy elszigetelt ember, aki fél mindenkitől maga körül”. Rice csalódott, hogy az ukrán offenzíva nem törte át az orosz védelmi vonalat, hogy elérje a Fekete-tenger partvidékét. De még mindig bízik a végső ukrán győzelemben.

Nyitókép: AFP

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2023. szeptember 11. 22:24
A náci drogos kobold meg modern SS tisztekkel....
BandiMandi
2023. szeptember 11. 15:55
Na ja. Még egy mindent is tudó. Unalmas.
pipa89
2023. szeptember 11. 15:41
Volt jenki külügyminiszter? Az összes mélyre almozott, abszolút nem érdekel innentől kezdve egy sem. Ki sem kell nyitniuk a szájukat, már hazudnak. Mammon tornyaiból fizetik őket, mint az összes brüsszelitát, a NATO-vezérkarát és az összes nemzetközi szervezetet, mint WHO, ENSZ, EBESZ etc.
bandi0723-2
2023. szeptember 11. 15:09
"Rice azt gondolja, hogy bármi is lesz a jövő év választások kimenetele, az USA támogatni fogja Ukrajnát." Most, őszintén! Jövőre még lesz, "FUCKRAJNA"? Pont.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!