A Hamász szándéka egyértelmű

2023. október 29. 13:17

Nekik elpusztítandó ellenség az újszülött csecsemő, az ábrándozó diák, ha zsidó, vagy támogatja Izraelt.

2023. október 29. 13:17
Israel-Gaza Conflict
Fodor Gábor
Fodor Gábor
Facebook

„A Hamász gyalázatos támadása olyan sokkoló és kegyetlen módon került végrehajtásra, hogy szerte a világon beszéljenek róla, félelmet keltsen mindenkiben. A szándékuk egyértelmű: szerintük ez olyan vallásháború, ahol semmilyen emberi normát, érzést nem vesznek figyelembe, csak a vak gyűlölet hajtja őket. Nincs megegyezés, kompromisszum, kegyelem és könyörület a palesztin terrorszervezet oldaláról: ők változatlanul el akarják törölni a föld színéről Izrael államot és a zsidóságot. Nekik elpusztítandó ellenség az újszülött csecsemő, az ábrándozó diák, a fiatalokat nevelő tanár, az őket megmentő orvos, az idős aggastyán, ha zsidó, vagy támogatja Izraelt.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MAJDI FATHI / NurPhoto / NurPhoto via AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2023. november 01. 16:07
connorj 2023. október 29. 23:08 Kohn titkos megbizatást kap, ejtőernyővel átdobják a frontvonalon, hogy szétszórjon az arabok között egy nagy táskányi röplapot. Fel is száll a repülő, és átdobják Kohnt a frontvonalon. Eltelik egy nap, eltelik a második, de Kohn nem érkezik vissza. Harmadik nap jelentkezik a felettesénél. - Hol volt maga ennyi ideig? Azt a táska röplapot egy óra alatt szét lehetett volna szórni. - Hát, szétszórni igen, de eladni?" "A kommunisták halászlét főztek a halakból, mi meg kiemeljük a halászléből a halakat – nagyjából így foglalta össze Kerékgyártó István író azt, amit Bajnai György, Komlós János, (ő a rabbinövendékből ÁVH tisztté átváltozott, "humorista" Komlós János fiacskája) Gyurcsány Ferenc és Tatai Ilona művelt a Creditumban a privatizáció idején. ."
powerage
2023. október 30. 09:06
Hát, ez tényleg tragikus. Nem is értem, hogy Gábor miért nem ragad fegyvert és indul Izraelbe, hogy részt vegyen a Gonosz elleni harcban.
CsiguMigu
2023. október 30. 08:35
meg a keresztényeket is elpusztítanák, ezt azért tegyük hozzá
Vasalo
2023. október 30. 07:56
Minö érdekesség ha Gáborka mondokájában kicseréljük az izrael szot a Fidesszel vagy Orbánnal, akkor a hazai moslék korusait halljuk a médiában meg az utcán, amikor (jelenleg) Lili vagy Ákoska meg a momentum performanszait látjuk. Ez lenne a demokrácia, igaz a kijevi zsidot dicsérik, amikor a vele egyet nem értö ellenzéket simán kilöveti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!