A világ egyik legismertebb pornószínésznője Palesztinát támogatja, szerződést bontott vele a Playboy

2023. október 10. 10:31

A libanoni származású Mia Khalifa szabadságharcosoknak nevezte a palesztin fegyvereseket.

2023. október 10. 10:31
null

Már negyedik napjába lépett a Hamász betörése által kiváltott palesztin-izraeli háború, keddre úgy tűnik, sikerült teljesen visszaverni az országba betört fegyvereseket az izraeli hadseregnek. 

Ezt is ajánljuk a témában

Az iszlám világ szerte a bolygón ünnepelte a nagyjából ezer izraeli halottal járó konfliktust, míg a nyugati világ egységesen felsorakozott a megtámadott ország mellé. Kicsit speciális helyezetben volt az Amerikában élő, de Libanonból származó Mia Khalifa pornószínésznő, aki szintén elmondta véleményét.

A foglalkozása miatt saját hazájában kitagadott Khalifa az utóbbi években számos alkalommal hangoztatta, hogy a palesztinokat elnyomják az izraeliek, és ez tarthatatlan. Ezen álláspontját a szombati sivatagi tömegmészárlás után is fentartotta. 

Ha a Palesztinában zajló helyzetet nézed, és nem a palesztinok oldalán állsz, akkor az apartheid rendszer rossz oldalán vagy, és ezt a történelem is bebizonyítja” 

– írta ki az X-re Khalifa, aki nem sokkal később gy másik posztban pedig azzal viccelődött, hogy „a palesztin szabadságharcosok” – ahogy ő nevezte a Hamász fegyvereseit – nem tudnak normálisan kamerázni.

Miután a kommentelők kifejezték rosszallásukat, kicsit finomított a hangvételen, de ez már nem hatotta meg a Playboyt, amely azonnal szerződést bontott vele.  Mint írták, Mia Khalifának a csatornáját is letörlik a Playboy közösségi platformjáról.

Az utóbbi pár napban Mia undorító és elfogadhatatlan megjegyzésekkel ünnepelte a Hamász Izrael elleni támadásait és azt, hogy ártatlan férfiakat, nőket, gyerekeket öltek meg – írták.

Az egykori pornószínésznő Bejrútban született, Libanonban nőtt fel, és – saját elmondása szerint – számos alkalommal átélte az izraeli hadsereg bombázásait gyerekkorában. Később, tinédzser korában költözött az Egyesült Államokba, majd főiskolai tanulmányai mellett vágott bele a felnőttfilmes karrierbe, ami miatt az iszlám szélsőségesektől halálos fenyegetéseket is kapott, teszi hozzá a hírről beszámoló Index.

Nyitókép: Bridget Bennett / AFP

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Isten jobb keze
2023. október 12. 00:38
Egy nagy bárcás, riherongy kurva semmi más.. bolond mandi verd édes anyádba a faszodat, jellemzőrád, ilyeneket tolsz elénk! 😂😂💩💩
akkor ki
2023. október 11. 19:50
Mennyi álszent ember van te jó ég. Attól, hogy keresztény valaki, nyugodtan fellehet vállalni, hogy de megb. Azt gondolom ezekről az emberekről, hogy itt ott adják a jófiú jóapuci szerepet, de ha Khalifa miniszoknyában bugyi nélkül kikandikáló kisajkakkal az arcuk fölé guggolna, kapkodnák a levegőt viharos nyelvcsapások közepette! Én biztos. Ajtócsapkodást bevállalnám.
zavulon
2023. október 11. 19:14
Vannak akik színésznőnek hívják a pornósokat.
Hekimeki
2023. október 11. 18:51
KI NEM SZARJA LE A PLAYBOYT 🤣🤣😂🤣🤣🤣😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!