Megáll az ész: valódi vámpírként identifikálja magát egy nő Ohióban

2023. október 31. 17:51

A 28 éves Hellen Schweizer saját állítása szerint „megtalálta a kulcsot, amely mindent kinyit”.

2023. október 31. 17:51

Hellen Schweizer számára a Halloween többet jelent, mint másoknak, akik csupán tököt faragnak vagy csokit osztogatnak – kezdi cikkét az AOL. A portál szerint az Ohióban élő nő számára az idei Halloween egy megvilágosodás kétéves évfordulója, ugyanis 

2021-ben ezen a napon döbbent rá a vámpírizmussal való kapcsolatára.

Azóta nincs visszaút a 28 éves nő számára, aki vámpírként azonosítja magát, agyarakat „növesztett”, sötétvörös rúzzsal festi magát, piros, narancssárga és sárga színű, csőrrel és farokkal tarkított „főnixszemet” visel. Emellett „bő ujjú”  fehér inget és fekete köpenyt hord a hétköznapokban. Schweizer elmondása szerint „beszívja” az energiákat, amelyet mindenhol érez maga körül. Azt állítja: eljutott egy pontra, ahol megtalálta „a kulcsot, amely mindent kinyit”.

Vámpírként élni egyszerűen jó érzés”

– mondta a nő, aki vámpírruhába öltözve járja szülővárosát, az Ohio állambeli Woostert. Állítása szerint az emberek nem ijednek meg tőle, bár lehet, hogy „kétszer is megnézik”.

Nyitókép: Facebook

 

 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. november 01. 11:19
Az amcsik IQ-ja szerintem - 0 val indul!
Rodolfo
2023. november 01. 10:47
Nincs itt semmi látnivaló. Ez Csehatka.
Spiritmonger
2023. november 01. 09:50
Amíg nem tapossa le a kukoricámat, olyan hülye lehet, amilyen csak akar.
Ekrü
2023. november 01. 08:17
Nagy az Isten állatkertje...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!