Palesztin egyetemi tanár a BBC-nek: Az izraeli jelenetek törvényesek és erkölcsösek voltak! (VIDEÓ)

2023. október 08. 08:54

A varsói gettófelkeléshez hasonlította azt, amit a palesztinok Izraelben műveltek.

2023. október 08. 08:54
null

Megdöbbentő nyilatkozat került adásba a BBC-n. Refaat Alareer, a Gázai Iszlám Egyetem oktatója, aki korábban a University College London padjait koptatta, leszögezte a TV-csatornának, hogy

az Izraelben látható jelenetek „törvényesek és erkölcsösek” voltak, és „pontosan olyanok, mint a varsói gettófelkelés”.

A varsói gettófelkelés a varsói gettó területén tört ki a náci Németország által megszállt Lengyelországban 1943-ban, a második világháború alatt.

Refaat Alareer korábban olyanokat volt képes írni, hogy „minden zsidó gonosz? Természetesen. Vagy palesztinokat ölnek, támogatják a gyilkosságokat, vagy csöndben vannak.” Valamint: „te zsidó ezt nem fogod megérteni, sosem fogod, zsidó vagy elvégre. Ami most zajlik az rosszabb! Most pedig húzz a pi...ba!”

Ezt is ajánljuk a témában

Minden, amit eddig tudunk az izraeli háborúról

„Háborúban állunk!” – jelentette be Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök szombaton. A palesztinok nem várt támadást indítottak a Gáza határához közeli izraeli települések ellen. Összefoglalónk!

Nyitókép: Twitter-képernyőkép

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Héja
2023. december 07. 16:47
Ezt az "egyetemi tanárt" családja szemeláttára hasba lőném. Csupán okolásul vagy tapasztalatszerzés végett.
Ebihal
2023. december 07. 16:10
Milyen cionista kett a Mandi (vagy mindig is ilyen volt). Aljas fogás, hogy kiemelik a bőszítésra alkalmas kommenteket, ès az előzményekről nem szólnak.
Kybon
2023. október 08. 11:04
A BBC-n? Akkor oké. Világ pro-lethaljai egyesüljetek!
korona.2.0
2023. október 08. 11:02
Izrael NEM FOGJA TUDNI LEGYŐZNI AZ ARAB-TENGERT, amely körülveszi. Ami rabolt, az átkozott. Ez olyan, mint az az álom, hogy Ukrajna legyőzi Oroszországot. Irreális zsidó elképzelések. De tekintsünk vissza: hogyan sanyargatták a gázai lakosokat eddig a zsidók a világ legnagyobb börtönében. Hány u.n. palesztínnak kellett eddig meghalnia ? Most ég a pokol. Semmi gonoszság sem lehet örökkétartó. Egyszer mindegyik végetér. Ez a történés csak megerősíti az arabokat és az összefogásukat az egész világon. A NEMZET akarata mindent felülír !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!