Daniel Freund beleszállt a nemzeti konzultációba

2023. november 18. 20:06

A német zöldpárti EP-képviselő továbbra is elbagatellizálja a témát.

2023. november 18. 20:06

Lapunk csütörtökön beszámolt róla, hogy pénteken kezdik kézbesíteni a kérdőíveket, ezzel pedig megkezdődik a nemzeti konzultáció. A kérdések közül a Mandiner is kiválasztott hármat, amikre nálunk is szavazhatnak.

Szokásához híven azonban pénteken Daniel Freund is beleszállt a nemzeti konzultációba.

A német zöldpárti európai parlamenti képviselő nem bírta ki, hogy ne reagáljon Kovács Zoltán bejegyzésére. A liberális politikus továbbra is elbagatellizálja a nemzeti konzultációt.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/EPA/Stephanie Lecocq

Összesen 215 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. november 21. 13:24
Brüsszel be akarja telepíteni a migránsokat? IGEN. Brüsszel akar több pénzt adni Ukrajnának? IGEN. Brüsszel akar több fegyvert adni Ukrajnának? IGEN. Brüsszel el akarja törölni a gyermekvédelmi törvényt? IGEN. Brüsszel el akarja törölni a rezsitámogatást? IGEN. Brüsszel el akarja törölni a kamatstopot? IGEN. Brüsszel meg akarja szüntetni a magyarországi extraprofitadót? IGEN. Brüsszelből és a tengerentúlról küldött pénzekkel akarják befolyásolni a magyar politikát? IGEN. Brüsszel be akarja engedni a génmódosított ukrán gabonát? IGEN. Brüsszelnek nem tetszik, hogy Magyarország nem úgy táncol, ahogy ők fütyülnek.
Bunyevac1964
2023. november 19. 21:05
Ezt a faszt nem lehetne már ügyes titkosszolgálati eszközökkel kicsinálni ? Peldául találnának az autojaban kokót, kétes pénzt a számláján, egy jo kis unga-bunga party….
bölcsuhú
2023. november 19. 16:28
Tamáska már megint fordítva vette b a hashajtót, fosik a szája!
incze
2023. november 19. 15:07
pontosan mi abban a "beleszállás", ha freund reposztolja kovács alattvalót, aki a "konzultáló" óriásplakáttal büszkélkedik, megjegyezve, hogy elvileg 2024-ben magyarországon lenne az uniós staféta?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!