Kijevbe utazott Von der Leyen

2023. november 04. 10:55

A Guardian szerint aggodalmak merülhettek fel a háború finanszírozásának kapcsán.

2023. november 04. 10:55

Ursula von der Leyen szombaton Kijevben találkozik Volodimir Zelenszkij elnökkel és több más magas rangú ukrán tisztviselővel – számolt be a Guardian. A cikk szerint a találkozó apropója az lehet, hogy aggodalmak merültek fel annak kapcsán, hogy 

az EU és az USA hosszú távú finanszírozást nyújtson az országnak.

Von der Leyen az X-en közzétett bejegyzésében azonban erről nem ejtett szót, helyette a következőket írta: „Azért vagyok itt, hogy megvitassam Ukrajna uniós csatlakozási útját. Az EU pénzügyi támogatása elengedhetetlen Ukrajna modern, virágzó demokráciává való újjáépítéséhez”. Az Európai Bizottság elnöke kijelentette azt is, hogy az EU ki fog állni Ukrajna mellett, „ameddig csak szükséges”.

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: HATIM KAGHAT / BELGA MAG / BELGA VIA AFP

 


 

 

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2023. november 09. 19:45
sokba kerul nekunk a ven kurva ripacs selyemfiuja
Advocate
2023. november 05. 13:44
Ótvar, Európa áruló, faszcibáló ribanc! Jó lenne ha már elsűlyedne a történelem pöcegödrébe ahova való! Ő is ártott Európának annyit mint a Mutti!
rizsa66
2023. november 04. 19:37
Ott van jó helyen . Ne is jöjjön vissza!
google-2
2023. november 04. 19:23
Szörnyű dolog történt. Elfogyott a lovetta. Magyar- és Lengyelországtól szerencsésen elvették, adódik a kérdés, kinek ne adjanak még? Hogy Ukrajnát finanszírozni tudják, így törve borsot az oroszok orra alá. A diplomácia alacsonyiskolája.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!