Matthew Perry rajongói szerint előre látható volt a tragédia

2023. november 03. 19:14

„Nem kell aggódni, emberek, ma este az utcák az enyémek” – írta az egyik poszt képaláírásában.

2023. november 03. 19:14

A Mandiner is beszámolt arról a szomorú hírről, hogy elhunyt Matthew Perry, a Jóbarátok című sorozat Chandlerje. A színészt Los Angeles-i otthonában, sajtóhírek szerint egy jakuzziban találták meg, és nem találtak idegenkezűségre utaló nyomot.

Perry a tragikus éjszaka előtt több érdeklődésre okot adó üzenetet is küldött a régi barátainak, illetve különös bejegyzéseket tett közzé a közösségi médiában. A színész követői szerint voltak rejtett jelei a sztár halálának, amelyről a Mirror is beszámolt. 

A Jóbarátok egykori sztárjának legutóbbi Instagram-posztjai kedvenc szuperhős-franchise-a köré csoportosultak, és a képaláírásban rendszeresen „Mattman”-ként hivatkozott magára.

Nem kell aggódni, emberek, ma este az utcák az enyémek” – írta az egyik poszt képaláírásába, egy másikhoz pedig azt fűzte: „Aludjatok jól, emberek, ma este az enyém a város – Mattman”. Az aggódó rajongók a rejtélyes posztok kommentjeiben azt kérdezték, vajon ez Matthew segélykérése volt-e?

Nyitókép: Gabriel BOUYS / AFP

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
petya-806
2023. november 03. 20:19
De most őszintén; miért nem hagyják ezt a jó embert végre békében nyugodni?
Nuttika
2023. november 03. 20:14
Köszönjük, elég lesz. Két hete ment el a visual-kei és a J-rock egy ikonikus énekese, Sakurai Atsushi, a rajongók a moszkvai japán nagykövetség elé is virágokat hordanak. Személy szerint az ő halála kicsit jobban megérintett, de arról se olvasok tömérdek cikket.
x450x00220x14658450x77xxx
2023. november 03. 20:12
Nincsenek orvosok, bezárják az urológiai fekvőbetegosztályt a szolnoki kórházban https://telex.hu/belfold/2023/11/03/elmentek-az-orvosok-bezarjak-az-urologiai-fekvobetegosztalyt-a-szolnoki-korhazban Ettől nem rettegnek a magyarok?
powerage
2023. november 03. 20:10
Az utolsó pillanatig hittem benne, hogy képes megmászni palack nélkül a Mount Everestet, mint ahogy az a Liu fivéreknek is sikerült.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!