A cseh rendőrség közzétette, hogyan történt pontosan a prágai lövöldözés

2023. december 22. 17:04

Mindössze félóráig tarott az ámokfutás.

2023. december 22. 17:04
null

Ahogy korábban mi is beszámoltunk róla, csütörtök délután fegyveres mészárlást hajtott végre egy merénylő a prágai Károly Egyetem Bölcsészettudományi Karán. A 24 éves egyetemi hallgató először otthonukban végzett saját apjával, majd a prágai Károly Egyetem Bölcsészettudományi Karán kezdett lövöldözésbe, melynek során 14 ember veszítette életét, és további huszonöt ember sérült meg.

Péntek délután percre pontosan közzétették a csütörtökön Prágában történt lövöldözés menetét a hatóságok:

1. A rendőrséget fél egykor értesítette az elkövető barátjátja, hogy Kozak Prágába utazott, hogy megölje magát.

2. Ezt követően a rendőrség háromnegyed egykor a házában holtan találták Kozak apját.

3. Félórával később a rendőrség közölte, hogy az egész országbn keresik a gyanúsítottat.

4. Háromnegyed kettő körül a rendőrség megállapította, hogy a lövöldöző az egyik egyetemi campus felé tarthat, majd fél órával később megkezdték az épület kiürítését.

5. Ezután kezdődött a lövöldözés az egyetemen, 10 perccel később Kozak már az épület tetején volt. 

6. Kozak három óra húsz perckor végül öngyilkos lett.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/AP/Petr David Josek

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kilincs
2023. december 23. 12:25
...Praga elesett, Varso elesett. Szomoruak vagyunk bajtarsaim. Parizst reg elvesztettuk. Csapataink harcban allnak bajtarsaim, honfitarsaim, Ti akik huek vagytok a az emberi meltosaghoz, Isten orok dicsosegehez. Ossze kell fognunk! A brusszeli csurhe elosegiti a rend es allamrend lebontasat. Nekimentek az ordogi erok a kereszteny alapoknak. Mi tudjuk hogy Isten orok, a torvenye szent, az embert sajat dicsosegere hivta el. Akik kitartanak azok meglatjak Isten, Jezus szabaditasat. Most van itt az ideje a hatalmad onuralomnak es Isten, Jezus segitsegul hivasanak. Ovakodjunk minden rothaszto, ordogi satani erotol. Sorra esnek el a nyugati bastyak, de itt kozepfoldjen ki kell tartanunk! Ne engedjetek a brusszeli csurhe, es helyi talp-seggnyalo aruloinak elorenyomulasat. Sajnos Varso elesett, pedig bennuk igazi bizalmunk volt. Ha csak fikarcnyi jele van a gonosz jelenletenek,Isten kardjaval(Biblia szavai) zuzzatok szet a mocskot. Megerdemelt helyukre kerulnek. Jezus el, vessetek szivetekbe
starmind
2023. december 23. 02:30
Megrázó. Ezt nem lehetett megelőzni. Csoda, hogy nem volt több halott.
lefty67
2023. december 22. 22:04
Az Ördög maga.
Cserna János
2023. december 22. 19:23
A fickó rossz sorrendet választott. Az utolsó tettével kellett volna kezdenie. Mindenki ezzel járt volna a legjobban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!