Havas Henrik páros lábbal szállt bele Mága Zoltánba, L.L. Juniorba és Győzikébe

2023. december 27. 07:45

Az öntömjénező bejegyzéseire már nem érdemes reagálni, mert azok mindennaposak.

2023. december 27. 07:45
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„Megfogadtam, hogy az ünnep alatt nem nézem meg Havas Henrik Facebook-oldalát. De egy ismerősöm átküldte az egyik pár nappal ezelőtt született posztját, amire muszáj vagyok reagálni. Az öntömjénező bejegyzéseire már nem érdemes reagálni, mert azok mindennaposak. A kormányt ostorozó, pikírt, pökhendi, és ami a legnagyobb baj, igaztalan kinyilatkoztatásai is unalmasak már. Azonban ez a barátom által a figyelmembe ajánlott bejegyzése azon túl, hogy magán viseli a szokásos Havas-jegyeket, sokkal messzebbre merészkedett, túllépett egy határon.

Havas a posztjában egy L.L. Juniorral készített interjúról ír, ahol a rapper Győzikéről azt mondta, hogy vicces, Mága Zoltánról pedig, hogy nagyon büszke rá, hogy Donald Trumpnak játszott. A tanár úrnak több se kellett, elmondta a véleményét.”

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
konyvtaros-0
2024. február 07. 12:21
Henrik! Rad nem a “huncut”hanem inkabb a backdoor elnevezes illik.hiszen koztudott,hogy a kismereted vegett a szukebb nyilast reszesitetted elonyben vilageletedben.
zoknis
2023. december 30. 13:49
Havas főbunkó még a cipőjüket sem pucolhatnà, szarházi liberálidióta undorító féreg...
bubajbela
2023. december 29. 20:55
Talán szólni kéne Megyeri Csillának, hogy ismét szopja le a tatát, attól lenyugszik.
wasserwoman
2023. december 27. 21:48
szerintem Havasnak sincs,de most igaza lehet a felsorolásban, Győzike kifejezetten irritál,ahogy mindehol felbukkan,anélkül,hogy kiváncsi lennék rá
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!