Kifakadt a svájci újságíró: „Ez a legnagyobb ostobaság, amit valaha Magyarországról olvastam!"

2023. december 18. 09:10

A Die Weltwoche rovatvezetője, Kurt W. Zimmermann gyakran megfordul Budapesten, és úgy látja, teljes tévedés, hogy Magyarországon a tömegmédia Orbán Viktor irányítása alatt állna.

2023. december 18. 09:10

A Die Weltwoche oldalán megjelent véleménycikk szerzője szerint nem igaz, hogy Magyarországon minden tömegmédia Orbán Viktor irányítása alatt áll.

Ez a legnagyobb ostobaság, amit valaha Magyarországról olvastam

– szögezte le Kurt W. Zimmermann, aki úgy véli, a magyar miniszterelnök problémája éppen az, hogy az országának nagy tévécsatornái, újságjai és online portáljai főképp kormánykritikusak, a piacvezetők között alig találni olyat, amelyik Orbán Viktor pártján áll.

„Az elmúlt években rengeteg időt töltöttem Budapesten, és ma már sok újságírót és kiadót ismerek" – tette hozzá a svájci rovatvezető, aki hosszasan elemezte a magyar médiapiac helyzetét. Ő volt az, aki korábban elismerte, helyes volt Orbán Viktor migrációs politikája, hiszen Európa más részeivel ellentétben Magyarországon nem randalíroznak a Hamász-párti tüntetők.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Nyitókép: AFP/John Thys

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Salitis
2023. december 18. 21:23
Belülről, és nem bér-tollnokként egész más ez az ország. Kár, hogy ez keveseket érdekel. Vagy ha érdekelné is, nem tudja milyen soros-fos szennylapot járat már évtizedek óta, ami folyamatosan szarral eteti. Legalább is, mióta a soros-maffia rátette a mocskos mancsát, az egykor szebb napokat látott újságjára. Ami még lehet, hogy értelmes újság volt éveken át, mikor előfizetett rá....
pragmatika
2023. december 18. 20:53
Ennyit tesz, ha valaki ismeri az itteni állapotokat. Én egyébként nem is értem, hogy a ballibbantak, miért szórják ezt a maszlagot itthon is. Mert itthon mindenki látja, hogy ez baromság. Egyszer akkor röhögtem betegre magamat, amikor a klubrádióban valami retardált fasz azt találta mondani, hogy Magyarországon nincs sajtószabadság. Mondja ezt, egy magát szabad médiumnak tartó rádióban. Ezért szoktam azt mondani, hogy a ballibbant propaganda, az 50-es IQ alattiaknak szól.
KBA98
2023. december 18. 18:54
Ha így lenne, akkor az a sok szemét nem jelenhetne meg!
madas
2023. december 18. 17:53
A bíróságokról is azt hazudják a Soros csicskák, hogy fideszes, közben meg az amerikai nagykövetségre járnak a bírák eligazításra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!