Összevesztek a testvérek a karácsonyi ajándékokon, lövöldözés lett a vége, egyikük meghalt

2023. december 27. 16:46

A két fivért letartóztatták, nővérük életét vesztette.

2023. december 27. 16:46
null

Megöltek egy 23 éves floridai anyukát, a család a karácsonyi ajándékokon veszett össze – írja a New York Post.

A rendőrség közleménye szerint Abrielle Baldwin két gyermekével, valamint két tinédzser testvérével (15 és 14 évesek) mentek bevásárolni. A 14 éves fivér azonban nehezményezte, hogy meglátása szerint idősebb bátyja több ajándékot kap, ez pedig veszekedésbe torkollott. A család ezután átment Baldwin nagymamájához, ahol folytatódott a vita.

A lakásban aztán a 14 éves fiú előhúzott egy 40-es kaliberű lőfegyvert, és azzal fenyegetőzött, hogy fejbe lövi fivérét. Bár a család többi tagja megpróbálta a kamaszokat szétválasztani, ám ekkor a fiatalabb fiú elkezdte azzal fenyegetni Abrielle-t, hogy megöli 10 hónapos fiát. Végül mellkason lőtte az anyukát. Eközben az idősebbik fiú kirohant a lakásból, magához vette saját lőfegyverét, amivel hasba lőtte öccsét. Utána elszaladt a helyszínről, a fegyvert pedig eldobta. 

Mindkettőjüket letartóztatták, az idősebb fiút emberöléssel vádolják, öccsénél pedig még nem döntött az ügyészség, hogy felnőttként vizsgálják-e az ügyét. 

Nyitókép: X

 

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolotarjov
2024. február 02. 07:28
Négerbűnözés, csoki csata..😆
Kozmosz
2024. január 04. 00:21
Boldog karácsony feketééknél.
survivor
2024. január 01. 19:42
Tamás bátya kunyhója....
Párhuzamos különvélemény
2023. december 28. 18:41
Köszönjük, újMandi a karácsonyi hírt! Sikerült a Karácsonyt + valami borzalmasat összekapcsolni, hirdetni. Igaz, messzire kellett kutakodni érte, de csak meglett, hogy milyen szar is a Karácsony. Az újMandi szerint. Isten nyugosztalja az egykori polgári, konzervatív Mandinert!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!