„Ez rendkívül veszélyes” – Zelenszkij retteg Trump ötletétől

2024. január 22. 06:40

Zelenszkij azt mondta, hogy „feszült” amiatt, hogy a volt elnök „egyedül fog döntéseket hozni”.

2024. január 22. 06:40

A Mandiner is beszámolt arról, hogy Volodimir Zelenszkij meghívta Donald Trumpot Kijevbe, azzal a feltétellel, ha tényleg véget tud vetni a háborúnak egy napon belül. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök azonban most annak a félelmének adott hangot, hogy ha Donald Trump jövőre visszatér a Fehér Házba, akkor olyan egyoldalú engedményeket tehet Oroszországnak, amelyek felülírják Ukrajna érdekeit, és „nagyon veszélyesnek” nevezte a volt amerikai elnök állításait, miszerint 24 óra alatt le tudja állítani a háborút – olvasható a Guardian hasábjain.

A Channel 4 News brit csatornának adott interjújában Zelenszkij azt mondta, hogy „feszült” amiatt, hogy a volt elnök „egyedül fog döntéseket hozni”. 

Nem is Oroszországról beszélek, hanem mindkét fél nélkül, nélkülünk 

– adott hangot félelmének az ukrán elnök.

„Ha ezt nyilvánosan mondja, az egy kicsit ijesztő. Sok, sok áldozatot láttam már, de ez tényleg egy kicsit feszültté tesz” – mondta.

Még ha az ötlete [a háború befejezésére] – amit még senki sem hallott – nem is válik be nekünk, a mi népünknek, akkor is mindent megtesz, hogy megvalósítsa. És ez egy kicsit aggaszt engem” 

– tette hozzá.

Nyitókép: Maxym Marusenko / NurPhoto / NurPhoto via AFP

 

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Namond
2024. január 23. 12:04
Ukránölő Holodomorszkij csak az US orosz ellenes eszköze, nem tárgyaló fél. Ukrajna népei nem lennének fülig fegyverben, félig megfagyva, ha a Nép Embere nem akarta volna a Luhanszki, Donyecki - nemzetiségükhöz ragaszkodó - oroszokat erőszakkal - villany, gáz, nyugdíj fizetés, eü ellátás leállításával - , majd banderista rendőrterrorja ellen felállt védelmi egységek ellen ágyúzásukkal (srapnel/flecette, mint Bucsában) ukránosítani. A Minszk I. és II. megállapodás az ukrán kormány és az ukrajnai oroszok között született, a nemzeti önazonosság Ukrajnán belüli békés megőrzésére, ezt a franciák (Hollande), a németek (Merkel) és az oroszok (Putyin) kezesként garantálták. Örök szégyen, hogy a Minszk I. és II. megállapodások védelmére a francia és német csapatok nem vonultak a kijevi kormány ellen az orosz területvédelmi egységekkel együtt.
recipkoki
2024. január 22. 12:09
yazoo.tributary Amikor egy újabb a seggfej szájjal szarik,feldobja - Nem, nem árusítja ki az ukrán termőföldet Zelenszkij, hiába írta meg ezt a Magyar Nemzet vagy a hirado.hu Az amerikai cégek nem tudtak 17 millió hektár mezőgazdasági területet megvásárolni Ukrajnában. A fő ok az ukrán jogszabályok , amelyek tiltják az ilyen földek átruházását külföldiek vagy jogi személyek számára, akiknek a kedvezményezettjei külföldiek. Volodimir Zelenszkij ukrán elnöknek, bárhogyan is próbálja őt meggyőzni az orosz média, nincs felhatalmazása Ukrajna földterületeinek vagy egyéb erőforrásainak eladására. https://privatbankar.hu/cikkek/agrar/megint-egy-orosz-erdekeket-szolgalo-alhir-omlik-a-kormanysajtobol.html?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202302 aztán a vezérimádattól bambán tátott szájjal alárohan. ..te szopni jársz a fogyatékosoknak szóló propagandába höhööö.
recipkoki
2024. január 22. 12:04
Nehidd El Imádom az apuci részeg nemzése +a trágyával etetett szellemi alultáplált nyolc ált. szoponcokat Rádtör a házadra egy rablóbanda ,ne balhézz ,add át a pénzed,az asszonyod ,hagy dugják hamár te nem vagy képes háthogyne a nyugat hergelte az ukránokat ne legyenek orosz gyarmat ugye,az USA hergelte az ukránokat? Mégis mivel? Hogy az ukránok ki akartak szabadulni az orosz nem túl baráti öleléséből? Nekünk bammeg jó lenne, ha még mindig az lenne? oktatás selejtje mit csináljon egy megtámadott ország? Ahol egy ellenséges hadsereg öli a lakosságot? Emeljék fel a kezüket és adják meg magukat? Nem az USA ,nem az EU ,nem a NATO,nem az ukránok ,hanem Putler támadt rá Ukrajnára felrúgva az általa is Ukrajna függetlenségét garantált szerződéseket. az orosz agresszió mutat rá nem szabad engedni Putler területi követeléseinek mert az újabb háborúhoz vezet.Az EU,az ENSZ,az USA ,de a római pápa is megmondta béke akkor lesz amikor Putler leállítja az agressziót és hazatakarodik.
recipkoki
2024. január 22. 11:45
„Ez rendkívül veszélyes”...höhöö bimm,bamm,bimm,bamm szólt a kolomp a seggfej szoponcoknak Tovaris kretén kreténevics mandi fogyatékosoknak szóló propagandista moslékoló senki 😁 Zelenszkij elismerte, lehetséges, hogy Trump állítása csak választási kampány volt, vagy amit „politikai üzenetnek” nevezett. Zelenszkij általában távol maradt Trump kritizálásától, és inkább nem támaszkodik túlságosan a demokraták és a Trumpot támogató republikánusok közötti szakadáshoz, akik gyakorlatilag gátat szabtak Kijev további amerikai finanszírozásának. Zelensky Invites Trump To Ukraine If He Can "Stop War In 24 Hours" https://www.youtube.com/watch?v=wgSh9eawQoE https://edition.cnn.com/2024/01/20/europe/zelensky-trump-end-russia-ukraine-war-intl-hnk/index.html ,a link azért van mert abban van az információ,mint tojásban az élet,feltöröd,megnyitod és ott van az IDF közleménye ,najó ,ugyi az alulművelt fikanáciknak két szó már meghaladja az értelmi képességét 😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!