Így néztek ki London utcái a második világháború után (videó)

2024. január 25. 10:02

Önnek mi a legfeltűnőbb, legnagyobb különbség a mai Londonból érkező képekhez képest? Írja meg kommentben!

2024. január 25. 10:02
null

Az egykori Twitter (mára: X) nemcsak arra jó, hogy Daniel Freund napi tízszer szálljon bele Magyarországba, vagy egyes magyar politikusokba, hanem hogy soha, vagy rég nem látott archív felvételeket tegyenek rajta közzé világvárosok egykori mindennapjairól.

Ezt is ajánljuk a témában

A HistoricVids nevű oldal most az 1948-as Londonról osztott meg néhány képkockát, íme:

Önnek mi a legfeltűnőbb, legnagyobb különbség a mai Londonból érkező képekhez képest? Írja meg kommentben!

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ThunderDan
2024. január 25. 11:33
Sokkoló! Fehér emberek lakták Londont.
Tuners
2024. január 25. 10:59
Legnagyobb különbség? Mindenki fehér. 😀 Amúgy ugyan az, ugyanaz a bárgyú ábrázat, Bank of England körül annyira már nem hajtják a lovaskocsikat, de a lakosság 85-90%-a még mindig ugyanazokban a viktoriánus sorházakban lakik.
bakafant-28
2024. január 25. 10:41
Normális európai városkép,páviánok,makákók nélkül...Amúgy érdekességképpen,a két világháborút vesztő Magyarországon előbb szűnt meg az élelmiszer jegy,mint a mindkettőt nyerő szigetországban...
billysparks
2024. január 25. 10:24
Most olvastam ki K.K. Downing és Rob Halford önéletrajzát. Mindketten Wallsalban nőttek fel munkásnegyedben. Mindketten írnak róla, hogy az ötvenes években még javában jegyrendszer volt Angliában.óriási életszínvonal javulást hozott nekik az önkormányzati bérlakás, mert a WC már bent volt a folyosó végén, igaz ez is közös volt. A hatvanas évek vége felé kezdett konszolidált lenni az élet arrafelé. Bármekkorais volt a gyarmatbirodalom és bármennyi gyarmatot fosztottak ki, a háború megviselte őket, az egyszeri melós szívott, mint a torkosborz. Gyorsan felejtenek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!