Bement a templomba, s a vasárnapi istentiszteleten kezdett mészárlásba egy őrjöngő nő

2024. február 12. 06:51

Jézust dicsőítő gyermekekre és idősekre lőtt.

2024. február 12. 06:51
null

Texasban szolgálaton kívüli rendőrök lőttek le egy nőt, aki a vasárnapi istentisztelet kezdetén egy templomban tüzet nyitott a hívekre, egy kisgyerek súlyosan megsebesült – közölték a hatóságok Houstonban. 

Troy Finner, a texasi nagyváros rendőrfőnöke sajtótájékoztatóján elmondta, hogy kora délután a spanyol nyelvű istentiszteleten egy közismert templomban, a Lakewood Church-ben történt az incidens. A körülményekről annyi hangzott el, hogy a nővel, aki egy puskából tüzet nyitott, egy 4-5 éves kisgyerek érkezett. A templomban jelen lévő szolgálaton kívüli rendőrök viszonozták a lövéseket, és a támadót halálosan megsebesítették. 

A lövöldözés során a nővel jött gyermek megsebesült, és válságos állapotban kórházban ápolják. Egy idősebb férfi a lábán sebesült meg.

A tájékoztatón elhangzott, hogy a nő azt kiabálta a lövöldözés közben, hogy bomba is van nála, de a hatóságok nem találtak robbanóeszközt sem a támadó hátizsákjában, sem autójában.

A lövöldözés indítékát egyelőre nem közölték. Az incidens helyszíne, a Lakewood templom lelkipásztora a jól ismert egyházi személyiség Joel Osteen, televíziós evangelista és üzletember.

(MTI)

A nyitókép illusztráció. Forrás: Pixabay

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2024. február 28. 13:53
Gyurcsány buzi. 3 feleség, 5 gyerek. Biztos jele a buziságnak.
survivor
2024. február 28. 13:39
akkor ki A pina nem, a pia kissé. A Pénz az Isten. "Áll a hajsza, áll a bál, járja koldus és király. Áll a hajsza, áll a bál, járja koldus és király. Eladó az egész világ. Aranyborjú fennen trónol, minden Ő előtte hódol. Mindenki hitvány pénzt kíván. Itt a kurta földi pályán kit megejt a sárarany, Ünnepelni úgy rohan ezt a gőgös szörnyű bálványt. Érte koldus és király fékevesztett táncot jár. Áll a hajsza, áll a bál a pénz körül, Járja koldus és király, a sátán örül. Áll a hajsza, áll a bál a pénz körül, a pénz körül. Járja koldus és király, a sátán, a sátán örül. Eladó az erény, a bűn, mert a pénz nem ismer Istent. Mert a pénz legázol mindent. Övé a kéj, övé a kín. Érte küzd a test, a szellem. Ő hozzá visz az minden út. Érte dúlnak háborúk, s harcok ember-ember ellen. És ez átkos mammonért omla annyi drága vér. "
survivor
2024. február 28. 13:36
televíziós evangelista és üzletember A VALLÁS ÜZLET. Még csak nem is fanatizmus, hit, meggyőződés...pusztán ÜZLET. Kezdem lassan érteni az Iszlámot...
survivor
2024. február 28. 13:34
. Az incidens helyszíne, a Lakewood templom lelkipásztora a jól ismert egyházi személyiség Joel Osteen, televíziós evangelista és üzletember. Joel Osteen a "helyszÍne" az incidensnek ??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!