Egy kicsit eltévedtem. Ki a mi szövetségesünk?

2024. február 20. 06:25

Orbán fogadta a kínai közbiztonsági minisztert, de fityiszt mutatnak az Egyesült Államoknak.

2024. február 20. 06:25
Juszt László
Juszt László
Facebook

„Orbán fogadta a kínai közbiztonsági minisztert és igen meleg szavakkal méltatta a kétoldalú együttműködést. Hangsúlyozta, hogy a kétoldalú kapcsolatok a kölcsönös tiszteleten alapulnak, noha éppen ez az a tényező, amely egyre inkább eltűnik a nemzetközi diplomáciából. A vendég közölte közbiztonsági kérdésekben is támogatja a stratégiai partner Magyarországot.

A másik hír: A magyar kormány – a tisztelet jegyében – fityiszt mutatott az Egyesült Államoknak, miután – példa nélküli módon – egyetlen vezetője sem volt hajlandó találkozni a Szenátus kétpárti küldöttségével.

Egy kicsit eltévedtem. Ki a mi szövetségesünk? Miféle közbiztonsági kérdésekben nyújt segítséget a demokráciát távolról ugató Kína? Miből jött rá Orbán, hogy a tisztelet egyre inkább eltűnik a nemzetközi diplomáciából?”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
southwind-2
2024. február 21. 16:52
ez a jószág sose az eszéről volt híre, nem tudom mit szólnának, ha az amerikai magyar nagykövet a stábjával, csak úgy beülne a kongresszusba ráérő idejében, vagy ha a magyar képviselők elmennének washingtonba és bidével akarnának találkozni, aztán ha nem lehet megpukkadnának...
polárüveg
2024. február 21. 15:47
Kicsit? Nagyon. Aki nem diplomata, az így járhat.
makucsera
2024. február 21. 14:39
Sosem tévedtél el, négy évtizeddel korábban se, akkor is tudtad a helyes irányt .... ami nem változott, a csúsztatásaid, nem hivatalos szenátusi küldöttség, hanem néhány szenátor valamint a szövetségesi tisztelet az USA részéről hiányzik, amikor vazallusként kezeli hazánkat (neked csak telephely).
Krupp Skya
2024. február 21. 10:41
1991-ben kábel-tv-t szereltünk a Flórián tér 6-ban. A földszinten húztam ki kábelt amikor a folyosó elején kijött egy mami . Megkérdezte: -Mit csinálnak maguk itt? Kezitcsókolom! Kábel-TV-t vezetünk, több csatornát tudnak majd nézi. -Jaj ne is mondja ezt a kezitcsókolomot! Itt lakik a folyosóvégén az utolsó lakásban a Kezitcsokolom Lacika, nagyon vigyázzanak vele mert az akkora buzi, hogyha rákötnék a hideg vizet egész házat ellátná melegvízzel! Nem tehettem mást, magamban csillagos ötös adtam a néninek biológiából és fizikából.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!