Elárulta Trump, mi alapján választja ki alelnökjelöltjét, valamint azt is, mikor nevesíti az illetőt (Videó)

2024. február 05. 07:14

A korábbi elnök a tőle megszokott módon Bidenéknek is odaszúrt közben.

2024. február 05. 07:14
null

Donald Trump elárulta a Fox News egyik műsorában, milyen kritériumai vannak a leendő alelnök-jelöltjével szemben.

Ki lenne jó elnök? Mindig erre kell gondolni, nyilvánvalóan, a vészhelyzetek miatt. Bármi történhet, nem igaz? Nem számít, ki vagy te. Bármi történhet. Ennek kell lennie a fókuszban”

– nyilatkozta Trump. A republikánusok legesélyesebb elnökjelöltje kérdésre válaszolva arra is kitért: bár a republikánusok között „nagyon sok remek remek emberünk, és nagyon sok jó ötletem van” a pozícióra, egy „kis ideig” még nem fogja megnevezni, kit szeretne alelnöknek, ki az, akivel közösen indulna.

Bidenéknek is odaszúrt a korábbi elnök

A New York Post cikke szerint a korábbi elnököt arról is kérdezték, hibázott e első ciklusa alatt. A kérdésre válaszolva Trump azt felelte: „persze. Mindenki hibázik. Obama is hibázott. Mi van Bidennel? Nézd meg, kik működtetik ezt a Biden-dolgot. A különbség, hogy ha kell, én képes vagyok meneszteni is embereket” – fogalmazott Trump, felidézve, hogy Comey-t kirúgta. „Megszabadultam tőle” – tette hozzá az elnökjelölt.

A beszélgetés kapcsolódó részét itt nézheti vissza:

A Fox News kapcsolódó, teljes cikkét a témában pedig itt olvashatja.

Nyitókép: Charly TRIBALLEAU / AFP

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tasi János
2024. február 05. 08:17
Visszatérve Trump alelnökére. Azt gondoltam Vivek Ramaswami jó alelnök lenne a beszédei alapján, most viszont hogy Trumpot bedarálták, azt gondolom, hogy ő volt a faló, akit azért indítottak, hogy mint "barát" befolyásolja Trumpot a Rothschild maffia szándékai szerint! Vivek előélete teljesen ellentétben áll a kampánybeszédei tartalmával és nehezen érthető, miért fordult volna szembe korábbi önmagával...
Tasi János
2024. február 05. 08:10
Trumpot szerintem bedarálta a Rothschild maffia. Nem tudom mással magyarázni, hogy telepromptert használ! Ez ugyanis azt jelenti, hogy VALAKI lefokozta hírolvasóvá! Ha valaki még emléxxik, hogy Obamaki folyton jobbra-balra tekintgetett a beszédei során, nos az azért volt, mert jobbra és balra tőle voltak elhelyezve azok az üveglapok, amikre kivetítették neki, hogy mit gondol, mit kell felolvasnia! Amikor nagy szünetet tartott (a rekordja 15 perc) akkor az azért volt, mert nem volt a tükrön semmi...;) És most Trump IS nekiállt telepromptert használni! Vajon miért??????? Ráadásul azonnal belecsapott a lecsóba és felolvasta róla, hogy ő sem fog véget vetni a háborúnak! Szerintem bedarálták Trumpot, akit így arra fognak használni, hogy egy atomcsapás esetén - amennyiben túléli valaki - majd őt okolhatják a történészeik! https://www.youtube.com/watch?v=pLJYbtSZ4JA
tikkadt-szocske
2024. február 05. 08:00 Szerkesztve
Elárulta? Nem szép tőle. Elárulta ,hogy mikor nevesíti. Besz@rás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!