Kiderült, Boris Johnson mekkora összegért vállalta volna az interjút Tucker Carlsonnal

2024. február 22. 08:43

Ám végül nem lett semmi a beszélgetésből, mert Navalnij halála után visszalépett a volt miniszterelnök.

2024. február 22. 08:43
null

Világszerte hatalmas vihart kavart Tucker Carlson Vlagyimir Putyinnal készített moszkvai interjúja, amely után számos támadást kapott az amerikai újságíró.

Carlson legutóbb Boris Johnsonnal, az Egyesült Királyság korábbi miniszterelnökével szeretett volna leülni beszélgetni az orosz-ukrán konfliktusról, ám a brit politikus állítólag csak egymillió dollárért cserébe lett volna hajlandó az interjúra – írja az Independent. Johnson azt állítja, hogy jótékony célra fordította volna bevételt, ám végül nem lett semmi a beszélgetésből, mert Navalnij halála után visszalépett a volt miniszterelnök.

Ezt is ajánljuk a témában

„Boris Johnson, aki Nagy-Britannia miniszterelnöke is volt, a Kreml szócsövének nevezett. Dühös voltam, így kértem egy interjút Boris Johnsontól, de végül nemet mondott” – fogalmazott Carlson, aki hozzátette a kapcsolatfelvételkor azt a választ kapta, hogy elkészítheti az interjút, de ez egymillió dollárba fog kerülni.

Azt mondtam a fickónak, épp most készítettem interjút Vlagyimir Putyinnal. Nem védeni akarom Putyint, de Putyin nem kért egymillió dollárt. Szóval azt mondod nekem, hogy Boris Johnson sokkal aljasabb, mint Vlagyimir Putyin?”

– tette fel a kérdést az amerikai riporter.

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: UK Covid-19 Inquiry/AFP

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elégia
2024. február 22. 09:30
A borzos fejű lelkén sok százezer ukrán halála szárad. Carlson felvetette volna ezt.
2024. február 22. 09:17 Szerkesztve
johnson AZUTÁN ajánlotta fel az összeget jótékony célokra, MIUTÁN kitudódott, hogy pénzt kért. no de miért nem fegyvereket vesz belőle ukrajna számára? az már ciki lenne?
zrx8
2024. február 22. 09:15
BJ egy sunyi elvtelen féreg.
qasimodo
2024. február 22. 09:14
Hülye ez a dzsonszon, ennyi pénzért végre egy jó fodrászt is találhatott volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!