Szélsőbaloldaliak lövöldöztek egy isztambuli bíróság előtt, többen megsebesültek

2024. február 06. 11:35

Terrorcselekménynek minősítették a támadást.

2024. február 06. 11:35
null

Öten megsebesültek lövöldözésben kedden egy isztambuli bíróság előtt – közölte a török belügyminisztérium, amely terrorcselekménynek minősítette a támadást. A két merénylővel végeztek a biztonsági erők. A sebesültek közül hárman rendőrök, akiket Ali Yerlikaya belügyminiszter hősöknek nevezett.

A közlés szerint a terrortámadást a DHKP-C nevű szélsőbaloldali csoport követte el.

 A belügyminisztérium tájékoztatása szerint késő délelőtt egy férfi és egy nő „támadást kísérelt meg” egy ellenőrzőpont ellen a caglayani igazságügyi komplexum előtt a török nagyváros európai részén, a Kagithane negyedben.

(MTI)

Nyitókép: Adem Altan / AFP. Illusztráció.

 

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Burg_kastL71-C
2024. február 06. 12:59
Miután a bolíviai őserdőben lefogták Che Guevarát a rangidős tiszt rádión megkérdezte a központtól a további teendőket. Úgy szólt a kódolt parancs, hogy : 600. - Ismételje meg ! -600 ! - Értettem ! Akkor még nem váltottak világnézetet a tengerentúlon, így megoldódott a helyzet, és maradtak az utókorra pólók, itt meg most a követők. Kérdés, hogy ma kire adnák ki a 600.- at ?
Leskelődő
2024. február 06. 12:12
Remélem, a mi kis olasz terroristánk legalább összerezzen a hírre.
billysparks
2024. február 06. 12:03
"Terrorcselekménynek minősítették a támadást." Hát, ahol nem a Fidesz a kormánypárt, ott így mennek a dolgok a balos férgekkel szemben.
nempolitizalok-0
2024. február 06. 12:01
Erdogan nem szarozik, keményen leszámol a szélsőbaloldali és szélsőlibsi csürhével.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!