Hajszagolás, ruharágcsálás és tévedések sora – ismét felvetődött a kognitív teszt szükségessége Bidennel kapcsolatban

2024. március 03. 19:56

Ezúttal egy amerikai tévés személyiség vetette fel: ha az elnöknek nincs mit rejtegetnie, miért ne?

2024. március 03. 19:56

Joe Biden egyre aggasztóbb elmeállapota volt a téma a Fox News minapi műsorában is, amiben Dr. Phil McGraw egyenesen azt vetette fel, hogy az amerikai elnöknek úgynevezett kongnitív tesztnek kellene alávetnie magát. A tévés személyiség egykor pszichológusként praktizált, most úgy fogalmazott,

ha Bidennek nincs mit rejtegetnie, akkor miért ne?

Tele van a hazai és nemzetközi sajtó Biden bakijaival

Az Egyesült Államok első emberének baklövéseiről a Mandiner is rendszeresen beszámol, nemrég például arról, hogy váratlanul homlokon csókolta Georgia Meloni olasz miniszterelnököt, majd beleszagolt a hajába is. Ugyancsak egészen friss hír, hogy Biden összekeverte Gázát és Ukrajnát.

Az egyik legbizarabb jelenet az volt talán, amikor a szabad világ olykor a biciklizéssel is megküzdő vezetője egy kislány ruháját kezdte rágcsálni.

A Fehér Ház szóvivőjét egyébként a napokban meg is kérdezték a kognitív teszt elvégzésének lehetőségéről, mire Karine Jean-Pierre azt mondta, Biden orvosa ezt feleslegesnek tartja, ráadásul az elnöknek minden nap kognitív teszteknek kell megfelelnie. 

Ezt is ajánljuk a témában

Februárban egyébként elvégeztek rajta egy többórás memóriavizsgálatot, amin nem szerepelt annyira jól. Sőt, a kognitív teszt szükségessége is felmerült már korábban. Ronny Jackson, a Fehér Ház egykori orvosa is egy ilyen vizsgálat szükségességét vetette fel 2022-ben,  miután akkor épp Biden összetévesztette az ukrán és az iráni embereket.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Fotó: JIM WATSON / AFP

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 23:06
🍓 ️ ­­A­­ ­­­d­ö­­g­­ö­s­­ ­­l­­­á­­n­­y­­­o­­k­ ­­­v­­­á­­­r­­n­a­­k­ ­­r­á­­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
luisbathhelena
2024. március 04. 05:04
A bábot mozgatoknak tökéletesen megfelel. Egy új netán még gondolna valamit bármiről. Veszelyes.
EX_Terminator
2024. március 04. 04:12 Szerkesztve
Nem értik, mert nem akarják érteni van a hibázásnak egy szintje, amit nem követhetsz el komoly tekintélyveszteség nélkül. Őkelme ezt túlságosan is átlépi. És nem csak mennyiségben hanem minőségben is. és PLÁNE nem teheti meg direkt tudva hogy hová vezet. De ezek az ilyenek azt úgy képzelik hogy az ilyesmit megtehetik, és folytathatják Hát azt alaposan elszámolták!
Batman007
2024. március 03. 23:44
Biden már nem tudja mi az, hogy kognitiv.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!