Kitört a botrány, áll a bál a franciáknál, Gyurcsány keresztényellenessége ragadós

2024. március 09. 08:18

Ilyen világot élünk, már a franciák is beálltak a sorba.

2024. március 09. 08:18
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: X

***

„Nap mint nap érik támadások a kereszténységet. A Mandiner szúrta ki, hogy Franciaországban elkészültek a nyári olimpiát népszerűsítő első plakátok. Nagy a felháborodás, ugyanis a plakátokon szerepel az Invalidusok háza, aminek a csúcsán a valóságban van egy kereszt, de a promóciós anyagról valahogy lemaradt. Csak véletlen lenne? Nem gondolnánk.

Tombol a baloldali, liberális eltörléskultúra, ami a fundamentumot, a gyökereinket igyekszik felszámolni. Nálunk sincs ez másképpen. Hazánkban a baloldali ellenzék képviseli ezt a szélsőséges ideológiát.

A napokban Gyurcsány Ferenc napirend előtti felszólalásban intézett durva kirohanást a kereszténység ellen.

Gyurcsány Ferenc a keresztények hitének megvallását a »sarki lányok« testének mutogatásához hasonlította a minden emberi szintet alulmúló produkciójában – írta közleményében a KDNP, a DK elnökének az Országgyűlésben elhangzott napirend előtti felszólalására reagálva.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 23:03
🍓 ️ ­­­A­ ­­d­ö­g­ö­­­s­ ­­­l­­á­n­y­o­­­k­ ­­­v­­­á­­­r­n­­a­­k­ ­­r­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­.­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­𝗨­­𝗡
Fed74
2024. március 10. 17:10
Te félcigány fideszes kutya!! Az álkeresztény pedofil fideszes gazdáidról mesélj!!!
vandor-58
2024. március 10. 12:04
reciphoki neked aztán nagyon gazdag a szókészleted, de azért érdekelne tudsz értelmesebb mondatokat is megfogalmazni esetleg rágalmazás nélkül? Vagy esetleg értelmesebb megfogalmazást leírni. mert ebből a néhány szóból bizony egy műveletlen ember gondolatmenete szűrődik le aki ha járt is iskolába csak azért ment be a padot koptatni mert kötelező volt, csak azt nem síkerűlt belédnevelni hogy tanulni is kéne.
Nori70
2024. március 10. 09:55
Csak tudnám, mi köze ehhez Gyurcsánynak azon kívül, hogy ő a mumus
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!