A határvédelem kérdésének egy normális világban fél perces hírnek kellene lennie

2024. április 17. 08:24

Az alapvető tézist sem sikerül megérteni, hogy a saját territóriumunkat meg kell védeni, pedig ezt a kutya is tudja.

2024. április 17. 08:24
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Concetta Rizzo

„Ha zavar, hogy állandóan »migránsozunk«, akkor ez a poszt most kifejezetten neked szól. Tudod, engem is zavar. Egyszerűen fáj átélni, hogy az európai társadalom intellektuális színvonalát milyen gyorsan sikerült lerohasztani. Már azt a legalapvetőbb tézist sem sikerül megérteni, hogy a saját territóriumunkat meg kell védeni, pedig ezt még a kutya is tudja.

Zavar, hogy egyébként sok esetben jól kvalifikált polgártársak nem hajlandóak felfogni, hogy a no-go zónák növekvő száma, az erősödő terrorveszély és a közbiztonság felborulása összefüggésben van az eszetlenül ide szervezett afrikai tömegekkel. Tudjátok, az egész határvédelem kérdése egy normális világban egy szerda reggeli fél perces hírnek kellene lennie, hogy »a kormány kiépíti a határkerítést, a menedékkérelmeket pedig az EU területén kívül bíráljuk el.« Egyszerűen ez lenne az egyetlen ésszerű, józan megoldás.

Csak az a baj, hogy Európában a főellenség már belülről manipulál és szervezkedik. Így a józan ész nem elég, mivel Európa félművelt, haladásra vágyódó fele isteni mannaként fogad magába minden természetellenes ostobaságot, ha az a megfelelő médiumokból csöpög a fülükbe.

Így maradnak az Orbán és Morawieczki féle szabadságharcosok, akik a századik pofon után is hetvenhétszer hétszer hajlandóak elmondani a nyilvánvalót és küzdenek azért, hogy megőrizzék Európát európainak.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pernahajder
2024. április 17. 08:45
Az eszetlenül ideszervezett ázsiai migránsmunkások nem zavarják seggnyaló propagandista bácsika mimóza lelkecskéjét? Vagy azok azért kellenek, hogy megőrizzék Európát európainak?
gyzoltan-2
2024. április 17. 08:39
"A határvédelem kérdésének egy normális világban fél perces hírnek kellene lennie" -elfajzott, elkésett igény! NEM lehetünk antiszemiták! -ilyet ne is álmodjunk.., törvény is tiltja! Európa lakosságának sorsa elintéztetett, a lakosságcsere folyamatos, szembeszállni vele büntetendő antiszemitizmus! -úgyhogy nincs miről beszélnünk..!
Lajoss
2024. április 17. 08:31
Biczitomi,ma ez jutott neked? 🫢 és a brüsszeli botrány ? 😂😂😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!