Műholdfelvételek mutatják, mekkora kárt okozott az izraeli támadás az iszfaháni bázison

2024. április 21. 17:48

A légvédelmi rendszer sérülhetett meg a csapás közben.

2024. április 21. 17:48
null

Az elmúlt 24 órában nyilvánosságra kerültek műholdfelvételek az izraeli csapásról, amely az iráni iszfahani bázist érték. A BBC szerint a légvédelmi rendszer egy része sérült meg a csapásban.

Amerikai tisztviselők korábban arról beszéltek, hogy Izrael rakétacsapást hajtott végre, ám erre hivatalos megerősítés nem érkezett. Irán annyit közölt, hogy a légvédelem drónokat semlegesített, és tagadta, hogy károk keletkeztek volna az akció során.

 

 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:41
🍓 ️ ­A­­­ ­­d­ö­g­­­ö­­­s­­­ ­­l­á­n­­­y­o­­­k­­ ­­v­á­­­r­n­­­a­­k­­­ ­­r­­á­­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­.­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­𝗡
Tommaso
2024. április 21. 21:25
Irán most valamiért nem akar eszkalációt. Legalábbis nem közvetlent. Talán azért mert meglepő mődon két arab orszég is Izrael mellé állt. IRÁN az iszlám világ vezető szerepére törexik, amit ez veszélyeztet.
Tommaso
2024. április 21. 21:23
Irán most valamiért nem akar eszkalációt. Legaláébbis nem közvetlent. Ezt mutatja, hogy letagadják még a támadás okozta jól látható károkat is.
Tommaso
2024. április 21. 21:21
Hiába szeretne Izrael békében élni mind Iránnal, mind az arabokkal, ha erre az iszlamista-terrorista-tömeggyilkos oldalon nincs fogadókészség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!