Odaszúrt Bidenéknek a NATO-főtitkár, Orbán Viktorról is szó esett

2024. április 03. 19:32

Jens Stoltenberg erőteljesen bírálta az Egyesült Államokat.

2024. április 03. 19:32

Nyitókép: Omar Havana/Getty Images

 

Jens Stoltenberg, a NATO főtitkára a szerdai külügyminiszteri megbeszélés után tartott sajtótájékoztatójában erősen bírálta az Egyesült Államokat, illetve Orbán Viktorról is szót ejtett – szúrta ki a Portfolio

Az utánpótlás tempója miatt emelt szót a főtitkár 

Ennek következményei vannak a harctéren. Ukrajnának takarékoskodnia kell a lőszerrel és nem tudják tartani a lépést az oroszokkal” 

bírálta erőteljesen Amerikát a főtitkár, mivel sokat késnek az ukrán haderő utánpótlásával, majd felszólította az országot, hogy ne késlekedjenek tovább. Szerinte az amerikai emberek többsége továbbra is támogatja a fegyverek küldését Ukrajnába. 

Stoltenberg Magyarországról és Orbán Viktorról is ejtett egy-egy szót. Közölte: nemrég egyeztetett a magyar kormányfővel Ukrajna jövőjéről. Szerinte „lehet megoldást találni Magyarország aggályaira és konszenzust elérni” Ukrajna támogatásának kérdésében. 

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:50
🍓 ️ ­­­A­­ ­­d­­­ö­­­g­­ö­­­s­ ­­l­­á­n­­­y­o­k­­ ­­­v­­á­­r­­­n­­­a­­k­­ ­­r­á­­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­.­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­𝗡
krisztoforo48-2
2024. április 04. 04:11
Rég lejárt a mandátuma,mit keres ez még ott?
BBALU
2024. április 03. 21:44
Szerinte az amerikai emberek többsége továbbra is támogatja a fegyverek küldését Ukrajnába. Ezt honan tudja ez a findzsa ?
lemez
2024. április 03. 20:46
Az ukrámokat támogatjuk közben kialakul a milliárdos rétegúk.Minden katonai vezető kúlfóldón kastélyokat pslotákat vesznek.Zselé most vette meg Károly angol király kastélyát.Ha annyira szeretik hazájukat miért nem lőszert vesznek kastélyok helyett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!