Fizetős YouTube?

2010. május 05. 09:56

Az oldal eddig a népszerűsítést célozta meg. A megosztón keresztüli film-kölcsönzés egyelőre még gyerekcipőben jár, de ez a helyzet gyorsan megváltozhat.

2010. május 05. 09:56

Hamarosan lehető lesz a YouTube felhasználói számára, hogy a MediaPost szolgáltatás igénybevételével díjat szedhessenek a feltöltött videók megtekintéséért - mondta el Hunter Walk, a legnagyobb videómegosztó ügyvezetője. Az oldal az utóbbi években arra összpontosított, hogy a felhasználók minél inkább népszerűsíthessék videóikat, tavaly pedig elindult a YouTube partnerhálózat programja. Ez több lehetőséget is biztosít, hogy a népszerű videókkal rendelkező felhasználók megoszthassák a YouTube-bal a költségeket.

A legújabb, önkiszolgáló bérleti terv lenne az első lehetőség, hogy a YouTube felhasználók pénzt kaphassanak videóik közzétételéért a bizonytalanul megtérülő reklámozási lehetőség helyett. Még kevés információ áll rendelkezésre a programmal kapcsolatban – az sem biztos, hogy bármely felhasználó részt vehet-e ebben.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!