November végén mutatják be a Zimmer Feri 2-t

2010. augusztus 25. 11:29

Nem a színészeknek, hanem a közönségnek készül a Zimmer Feri 2, melyben az ismert figurák a Balatonról egy kastélyszálló üzemeltetésére nyargalnak át. A moziban találkozni fogunk Reviczky Gáborral, Növényi Norberttel, Pogány Judittal és Szabó Győzővel is.

2010. augusztus 25. 11:29

„Ez a film nem nekem készült, hanem a közönségnek. Nem elgondolkodtatatni akar. A Zimmer Feri szerintem nem túl jól sikerült filmje Péternek, de talán a második rész kicsit jobb lesz” - mondta az Index kérdésére Molnár Piroska, aki a most készülő Zimmer Feri 2-ben egy szellemet fog alakítani. A sztori röviden annyi, hogy az eddig a Balatonon panziót üzemeltető család álmodik egy nagyot, és megvásárolnak egy romos kastélyt az önkormányzattól. Csakhogy az ingatlan el van átkozva - a főhős ezt azonban nem veszi komolyan.

A főbb szerepeket Reviczy Gábor, Pogány Judit, Növényi Norbert, Molnár Piroska, Szabó Győző, Schell Judit, Kálloy Molnár Péter kapta Tímár Péter rendezőtől, aki azt ígéri, ez a film sokkal groteszkebb lesz, mint az előző, és a vizuális részek is finomodni fognak. Az alkotást várhatóan november 25-től mutatják be a mozikban.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!