Csocsózz a Kálvinon!

2010. szeptember 13. 12:09

Vegyük újra birtokba köztereinket! A második 7ed7 TérFesztivál a Nemzeti Múzeum lépcsőin verseléssel indul és a Városligetben, dombfocival ér véget.

2010. szeptember 13. 12:09

Rendhagyó programokat szervez a Studio Metropolitana Városfejlesztő Műhely szeptember 18-a és október 9-e között: Budapest egy-egy kieső szegletét a megszokottól eltérő használatával kapcsolják vissza a város vérkeringésébe.

A 7ed7 TérFesztivál első állomása a Nemzeti Múzeum lépcsője lesz, ahol szombaton 17 órától Galkó Balázs mesél gyerekeknek, majd amatőr poéták és profi költők szavalják saját szerzeményeiket. Hallgathatunk meséket, lesz műhely, Budapest kirakat, tánc az aluljáróban és randevú a temetőben. Szeptember 24-i záróeseményen a városligeti Királydomb oldalán kialakított pályán lehet majd focizni.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!