Kinyírják Sheen karakterét

2011. június 28. 11:56

A Két pasi - meg egy kicsi készítői Charlie Sheen karakterének halála mellett döntöttek. A hedonista nőcsábász figura egy szikláról hajt le autójával a sorozatban.

2011. június 28. 11:56

A drog- és egyéb botrányai miatt szélnek eresztett Charlie Sheen távozása után a Két pasi - meg egy kicsi készítői sokat töprengtek, hogyan írják ki a sorozatból karakterét, Charlie Harpert. Chuck Lorre és csapata végül úgy döntöttek, hogy a figurának meg kell halnia: a hedonista nőcsábász egy szikláról hajt le autójával.

 
Charlie Sheen körül azóta is számos pletyka kering: a Radar Online értesülései szerint a színész már aláírt egy szerződést egy szitkomra a gyártó Lionsgate-stúdióval. A cég képviselője azonban nem kommentálta a hírt, a TBS tévétársaság pedig tagadta azt.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Übermayer
2011. június 29. 22:05
a sorozatban mindig úgy tűnt Charlie magát alakítja a szerepben, tök jó volt :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!