Vegye meg John Wayne pisztolytáskáját!

2011. június 22. 09:43

Összesen nyolcszáz, John Wayne-hez köthető emléktárgyat bocsát aukcióra a 79-ben elhunyt westernhős fia, Ethan Wayne októberben. Kalapács alá kerül többek között a legenda Arany Glóbusz-díja, az elnökkel folytatott levelezése és egy töltényeket rejtő pisztolytáska is.

2011. június 22. 09:43

Aukcióra bocsátanak nyolcszáz, John Wayne-hez köthető emléktárgyat. Megvásárolható például a westernhős Arany Glóbusz-díja, az elnökkel folytatott levelezése és egy töltényeket rejtő pisztolytáska is. A család csak néhány tárgyat tart meg, például az Oscar-szobrot, amelyet Wayne 1970-ben A félszemű című filmben nyújtott alakításáért kapott.

Az október 3-án kezdődő négynapos aukciótól rekordösszegű bevételt remélnek, melyet a rákban elhunyt filmsztár halála után alapított John Wayne Rákalapítvány kap.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!