Dallas: jön az új évad

2011. július 11. 13:25

Folytatódik a nyolcvanas évek amerikai sikersorozata, az olajmágnás Ewing család életét bemutató Dallas. Az eredeti szereplők közül Larry Hagman, Patrick Duffy és Linda Gray bukkannak majd fel.

2011. július 11. 13:25

A TNT (Turner Network Television) amerikai tévétársaság bejelentése szerint húsz év szünet után folytatódik a Dallas című sikersorozat forgatása. A 357 epizódot megélt sorozatot a TNT 2012 nyarán tíz résszel toldja meg, folytatva a southforki birtokon élő olajmágnás dinasztia kalandjait - írja a BBC Online.

Az eredeti szereplők közül a Jockeyt alakító, idén 81. születésnapját ünneplő Larry Hagman, a Bobbyt játszó 62 éves Patrick Duffy, míg Samantha szerepében a 71 éves Linda Gray látható majd. A további szerepeket - a Ewing család tagjait - fiatal színészek alakítják. Jockey és Samantha fiát, Johnnyt a 90210 című sorozatban is játszó Josh Henderson alakítja majd, míg Bobby örökbefogadott fiát, Christopher Ewingot a Született feleségekből már ismert Jesse Metcalfe alakítja.

A Dallas első részét Magyarországon 1990 decemberében sugározta a Magyar Televízió, az utolsó epizódot pedig 1997-ben láthatta a magyar közönség. A nagy sikerre való tekintettel az elmúlt években itthon több tévécsatorna is újra műsorra tűzte a szappanoperát.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!