MTV: Veiszer Alinda is távozik

2011. augusztus 25. 16:43

Nem csak Süveges Gergő, hanem Veiszer Alinda és Betlen János is átkerül a Magyar Televíziótól a Duna TV-hez - mondta el Ókovács Szilveszter a Heti Válasznak adott interjújában.

2011. augusztus 25. 16:43

A Duna TV távozó vezérigazgatója a Heti Válasznak adott interjújában elmondta: Süveges Gergő Apáti-Tóth Katalin mellé kerül a Közbeszéd című műsorba, amit felváltva fognak vezetni. A Ma Reggel egy másik műsorvezetőjét, Betlen Jánost is áthelyezik a Duna TV-hez. Ő Banner Géza egykori műsorát, a Klubszobát kapja meg. Veiszer Alinda, a Záróra műsorvezetője szintén a Dunára száműzött műsorvezetők között van, ő egy vitaműsort kap - mondta el Ókovács Szilveszter. Az Index szerint mindhárom távozó műsorvezetőnek „vaj volt a fején”.

Ókovács szavai szerint a Duna TV-hez számos külsős műsorvezető is érkezik, köztük egy püspök és a Heti Válasz egyik munkatársa is. Az MTV-ből származó információink szerint a nagyobbik köztévébe is érkezhetnek külsős műsorvezetők, mivel annyi embernek mondanak fel, hogy nem lenne, aki az új műsorokat készítené. Új belsős munkatársakat viszont nem alkalmazhatnak, mert az peralapot nyújtana a most elküldötteknek.

Az Index megkereste Szabó Lászlót, de az MTVA kommunikációs igazgatója nem reagált érdemben a Duna TV-re átkerülő műsorvezetőkkel kapcsolatos kérdésekre. „Ókovács Szilveszter egy független intézmény független vezérigazgatója, aki azt mond, amit akar. Az MTVA viszont csak szeptember közepén szeretné kommunikálni a közszolgálati csatornák új műsorait” - fogalmazott.

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gentry
2011. augusztus 26. 13:41
Teljesen mindegy, szerintem már senki sem nézi "pártunk és kormányunk" közszolgálatinak csúfolt csatornáit.
sky.net
2011. augusztus 26. 12:52
bethlen azt is mondta hogy ennyi ejtőernyőssel krétát el lehetne foglalni nemhogy az mtv-t
korona
2011. augusztus 25. 21:27
A Duna-tv-ről sokmindent lehet mondani, de ami jellemzi, az a vidékiesség. Eleinte székely televízió volt. Aztán olyan, mintha egy faluból jönne az adás, amit a helyiek amatőrként csinálnak. Nem tudom hova tenni, de, hogy inkább nem nézem, mint nézem, az biztos. Annyira provinciális. Lehet, hogy a most odakerülők adnak neki valamiféle mondialitást, nagyvilágibb stílust....nem tudom....
korona
2011. augusztus 25. 20:53
Nem gyűlölöm a zsidókat. Az is nemzet. Éljenek. De ahogy látom, csak nem hagyják abba a nyomulást. Azelőtt ők voltak a fő-fő kommunisták, most meg a fő-fő fideszesek. Teli van velük Orbán kormánya. Azt hiszi Orbán, hogy ezt nem látja a szerencsétlen magyar? Téved.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!