Meghalt Robin Williams

2014. augusztus 12. 01:12

Holtan találták Robin Williams-t, Hollywood egyik legismertebb színészét. Az amerikai lapok öngyilkosság gyanújáról írnak.

2014. augusztus 12. 01:12

A Business Insider arról ír: holtan találtak rá Robin Williams-re, Hollywood egyik legismertebb színészére a kaliforniai Tiburonban. A személyazonosítás már megtörtént, a halál okát jelenleg vizsgálják. A halottkémek öngyilkosságot valószínűsítenek.

Az Oscar-díjas színész és komikus 63 éves korában hunyt el.

A Hollywood Reporter Williams sajtósát és feleségét idézi: eszerint Robin Williams súlyos depresszióval küzdött, a család mélyen gyászolja az elhunytat.

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kulalak
2014. augusztus 12. 22:31
Felakasztotta magát egy övvel és késnyomok a csuklón, rettenetes. Isten nyugosztalja.
Negue
2014. augusztus 12. 14:03
Egyébként az a tény, hogy még egy halálhírt sem lehet normálisan tudomásul venni, az tényleg beteges, hogy ezen rögtön "vezérezni", meg mocskolódni kell, az tényleg több, mint elgondolkodtató! Vannak akiknek, a legkisebb szégyenérzetük sincs!
peti
2014. augusztus 12. 13:31
Mi a retkes frászért nem lehet leszállni Williamsről? 63 éves volt, úgy döntött, ennél jobban nem öregszik meg, öngyilkos lett, szíve joga, saját döntése. Mit kell ezen sápítozni, hatásvadász módon sajnálkozni, mézesmázosan pátyolgatni, rakás sületlenséget összehordani? Ki tudja, mi volt a háttérben? Futhatsz, de nem bújhatsz el, a halál mindenkit utolér, a kérdés, hogyan. Meghalhatsz harcolva, vagy térdenállva, az életedért könyörögve, ahogy valamelyik filmben megfogalmazták (ha már színész). Ő az előbbit választotta, respect.
Gregorius
2014. augusztus 12. 12:38
Az igazán híres filmjei (Holt Költők Társasága, Jó reggelt Vietnam stb.) helyett nekem inkább a "Halászkirály Legendája" a kedvencem Tőle.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!